Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nagyon nagy Disneyworld – a szórakoztatóipar Csernobilja- ez a Hertha BSC! Lassan jobb móka, mint az FC Hollywoodnak csúfolt Bayern München! A klub vezetőinek sikerült berántani egy milliárdos befektetőt, akinek amúgy hollandiai cége ellen pont most folyik csődeljárás, ám Lars Windhorst kőkeményen tagad. A márványarcú támogatót Berlinben lehúzták 375 millió euróval, tulajdonképpen a semmire. Ebben a fő ludas Jürgen Klinsmann, aztán akik után jöttek sem csökkentették a pénzégetés sebességét, így jött ki ez a Holdról is jól látható összeg! Michael Preetz ügyvezető addig variált, míg ő is lapátra került. Preetz gyanúsan nagy hangon ünnepelte a Herthát a Bundesligában bent tartó Dárdai Pál mentőakciót, majd az első adandó alkalommal akkora fúrót helyezett a magyar legenda alá, ha ezt a gépet hagynák dolgozni, Berlintől Bécsig futna az új U-bahn! 

Preetzet kirúgták, a káosz újabb szintre emelkedett, jött Fredi Bobic, aki Frankfurtban tényleg remek munkát végzett, az annak idején Détári Lajossal felálló Eintrachtot mostanság erősre dolgozta, ez elég volt, hogy beléphessen a berlini klubba!

Bobic elsőre sunnyantott, kijelentette Pál kell neki, majd megelégelte az eredménytelenséget, a fölösleges sajtókirohanást, kirúgta Dárdait. Semmi nem változott, hiába érkezett a Tayfun Korkut nevű edző fickó, aki nevével ellentétben egyelőre csak asztali ventilátorként működik. 

Erre Bobic kijött az új marhaságával, ami egyébként régi lemez, Dárdai tehet mindenről, képtelenség volt vele együtt dolgozni, életlen borotvaként játszott a csapat, motiválatlan rendőrlámpaként éltek! A sikertelenségben kitúrták Dárdai Mártont a csapat közeléből, sőt felröppent a hír, kölcsönbe venné a fiatal tehetséges védőt a svájci FC Basel. Ezt követően kisebb hangoskodás alakult ki a klub háza táján, a rengeteg pocsék eredménytől zabos szurkolók durván felkérdezték a vezetőséget, sőt egy enyhe tüntetés is kialakult, Dárdai Pál, sehol, új edző tehetetlen, erre még kiteszik Dárdai Márton a csapat keretéből?

Ebből a kutyaszorítóból úgy menekült Bobic, hogy Dárdai a Bayern ellen egyből kezdett, villámgyorsan leszögezte, Márton nem megy sehová, sőt hosszú távon számolnak vele. Majd a szokásos mantra, Dárdai Pál edző több ismert okból kifolyólag idővel alkalmatlanná vált vezetőedzőnek!

Ez a szöveg Bobicnál egy elkophatatlan, törölhetetlen külső optikai meghajtóról olvasható, bármikor előveheti, védve a hátsóját! 

A csapat meg hajszálnyira az osztályozós helytől!

Kapcsolódó cikkek