Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A kapusok szép lassan beindultak a nagy nyári átigazolási kavarásban. Az egyik eset magyar érintettségű, Bogdán Ádám befejezte Liverpoolban, pedig most lett volna a legfényesebb kalapja karimája, a BL-győzelembeli esetleges részesedés sokat hozhatott volna, így maradt a csodálkozás: tényleg csak most lép ki a vörösök kötelékéből? Sokan azt hitték, már régen nem Pool-alkalmazott, annyit tették ide-oda a magyar kapust, páran emlékeztek igazából hová is tartozott alaphelyzetében! Mára kiderült, végig LFC- s volt, csak a nagy jövés elkoptatta ezt a tudást.

Bogdán Ádám ment, ahogyan Gianluigi Buffon is. A nagy olasz kamper, a szívek harcosa, az elnyűhetetlen kapuskesztyű! És igen, senki nem tudta – még a telibe érzelmes taljánok között sem – úgy ordítani országa Himnuszát, mint Signor Portero. A Juventus-os melójával áthozott mindenkit a szimpatikus oldalára, akkora nagyokat mutatott, beájult az egész világ, amikor a Real – pont Ronaldóval –  kibabrálta őket a BL-ből, ott is csak nyert a borostás fickó. Buffon tavaly húzott egy erőset, otthagyta a Juvét, átlépett egy kőgazdag, ám a céljait soha nem beteljesítő, csak kudarcélményt halmozó klubba, a Paris SG-be!

Ahol a fiatal, roppant tehetséges, világbajnok Ariola is alkalmazásban állt, de nem baj, az idősödő atléta ezzel a vállalásával rátett még egy óriási szeretetcsomagot az őt kedvelőkre. Nyilván a pénzecske is számított a kirándulásban, elég szépet viríthattak az arab gazdák, inkább a kihívást magyarázta bele, talán segíthet, hogy vele valami emlékezetesebb helyre jussanak az európai kupasorozatban. Páran felszisszentek, biztos, hogy kell ez neki? Annyi sikert elért, ez a feladat pedig egyáltalán nem kecsegtetett sikerrel. A vész pedig idén is beütött, a PSG a Manchester Utd. ellen Buffonnal, – ha nem is az ő főszereplésével, de egy kutyául elnézett ócska lövés potyázásával, pár bizonytalankodásával – búcsúzott a királyok sorozatától. Eljön Párizsból, valahová.

Fogadhatna most már abban is, hogy a pihenés jobb, mint egy újabb év a pályán!

Kapcsolódó cikkek