Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A portugál másodosztály 22. fordulójában hétfőre két mérkőzés maradt.


GD de Chaves – UD Vilafranquense

A dobogó alsó fokán álló, de jelenleg ezzel feljutó pozícióban lévő Vítor Campelos csapata az elmúlt kilenc meccséből nyolcat meg nyert egy döntetlen mellett. Ugyan a mondás úgy tartja, hogy egyszer minden sorozat megszakad, és Carlos Pinto fiai is három találkozó óta nem talált legyőzőre, de a legészakibb együttes otthonában, az Estádio Manuel Branco Teixeira közönsége előtt eddig tízből hétszer hazai siker született, ami az idegenben csupán jó közepes mérleggel álló vendégek számára nem kecsegtet a legszebb reményekkel.  

Ha az előző idény hatodik helye után idén valóban az osztályváltás a cél a Chaves együttesénél, akkor nem szabad hagyni, hogy kicsússzon a kezükből a három pont egy középmezőnyben lévő gárdával szemben.

 

 

Rio Ave FC – CF Estrela

Két idegenbeli mérkőzés után ismét hazai környezetben szerepelhet Luís Freire legénysége és bizony van is mit kijavítaniuk, ugyanis csak egy pontot gyűjtöttek azon a két összecsapáson. Ez erősen vissza is vetette őket a feljutásért folyó harcban, s jelenleg csak az ötödik pozícióban találjuk őket, de csak egy pont a lemaradásuk a dobogósokkal szemben. Az élvonalból kiesett klub az azonnali visszajutás érdekében nem engedheti meg magának, hogy az Estádio dos Arcos közönsége előtt ne zsebeljen be minden pontot, amihez most a Ricardo Chéu irányította fővárosiakat kellene legyőzni. Erre a forma alapján meg lesz az esélyük, ugyanis a vendégek a legutóbbi két találkozójukon három-három gólt kaptak, miközben csak egyszer voltak eredményesek, tehát igencsak pocsékul áll a szénájuk.

Nem fér bele semmilyen hiba a Rio Ave részéről, ha nem akarja hosszútávra megtartani a másodosztályú tagságát. Odahaza nem szabad könnyelműsködni és ki kell használni, hogy az ellenfél nincs jó passzban.

Kapcsolódó cikkek