Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az ír élvonal 21. fordulójának pénteki játéknapján a tabella első három helyezettjére egyaránt rangadó vár.


 

 

Shamrock Rovers – Bohemians Dublin

A legutóbbi körben elbukott rangadó után most a Tallaght Stadium közönsége előtt muszáj lenne győzelemmel abszolválni a fővárosi derbit Stephen Bradley tanítványainak, mert egy újabb pontvesztés már azt jelenthetné, hogy az első számú kihívó vesztett pontok terén, akár előzhetne is az elmaradt mérkőzése okán. A vendégségbe érkező Keith Long fiai nincsenek rossz formában, bár a két meccsen begyűjtött négy pont a közvetlen riválisok ellen jött össze, most pedig egy magasabban rangsorolt együtteshez látogatnak. Idegenben nagyon gyengén muzsikálnak, ami meg is adja az okot rá, hogy miért higgyünk a hazai sikerben.  

 

 

UC Dublin – Derry City

A liga utolsó helyén tanyázik az újonc, ráadásul Andy Myler csapatának a dolga nem lesz egyszerűbb, hiszen csupán egyetlen valódi vetélytársuk maradt, amely gárdával megvívhatnak a kieső és az osztályozós helyekért. Ezúttal a tabella harmadik pozícióját elfoglaló Ruaidhrí Higgins alakulata érkezik vendégségbe, ám a helyezés nem minden, hiszen a vendégek hét bajnoki óta nem nyertek, ami eléggé rosszul is fest rájuk nézve. Ennek ellenére abszolút favoritok lesznek idegenben is, aminek az az oka, hogy a hazaiak saját közönségük előtt még egyszer sem nyertek, s most is inkább az egy pont lehet a reális reményük.

 

Shelbourne Dublin – Dundalk FC

Nem teljesít eddig rosszul a szezon előtt kinevezett Damien Duff irányítása alatt a fővárosi együttes, ám maradéktalanul így sem lehetnek elégedettek, hiszen a dobogótól elég messze elmaradnak, még akkor is, ha a kiesés veszélye nem fenyegeti őket. A pocsékul induló hazai pályás mérlegüket három egymást követő győzelemmel kozmetikázták, ennél fogva pedig a Tolka Park ismét telt házra számíthat, hiszen a közönség imádja a mostani állapotokat, ráadásul a legjobb formában lévő gárda érkezik vendégségbe, tehát igazi rangadóra van kilátás. Stephen O’Donnell tökéletes választás lett, akivel a bajnoki címért küzdenek ismét, aminek következő lépcsőfoka ezúttal egy dublini kiránduláson begyűjtendő három pont lesz.

Kapcsolódó cikkek