Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Írországban már a 26. forduló mérkőzéseit kezdik meg pénteken, ahol ugyan egy meccset elhalasztanak, de kettő így is tartogat izgalmakat.


 

 

Dundalk FC – Derry City

Sorsdöntő csatára készülhetnek azok, akik kilátogatnak az Oriel Parkban rendezendő rangadóra, ahol a tabella második és harmadik helyezettje csap össze. Stephen O’Donnell legénysége egy meccsel többet játszva áll két ponttal jobban, vagyis számukra hazai környezetben csak a győzelem elfogadható opció, hiszen bármilyen más eredmény esetén a vesztett pontok tekintetében maradnak a legfőbb rivális mögött. Márpedig a formájuk kezd ismét pozitív lenni, amire a remek hazai mérleg mellett lehet is alapozni, valamint abban is bizakodhatnak, hogy az idei két találkozás során még nem kaptak ki Ruaidhri Higgins fiaitól. Ami viszont a vendégek számára lehet reménykeltő, hogy az első fordulóban ponttal távoztak innen, s most is van esélyük egy döntetlen kicsikarására, mert ők kivaló formának örvendenek, ötös veretlenségi szériában a bajnokikat tekintve. A szezonbeli két randevú alapján a gólokban nem lesz hiány, mindkét félnek jó esélye van bevenni a másik kapuját, ami kellő opciót kínál mindenki számára.

 

Finn Harps – Drogheda United

A tabella utolsó helyén tanyázik, de vesztett pontok tekintetében van rosszabbul álló gárda, mint Ollie Horgan alakulata, akiknek tizenkét hazai mérkőzés alatt mindössze egyszer sikerült három pontot begyűjtve boldogítaniuk a szurkolóikat. Ugyan ez nem Kevin Doherty csapata volt, de az első játéknapon egy gólgazdag döntetlent értek el ellenük és a vendégségbe érkező együttes három összecsapás óta nem nyert, ami megteremtheti az esélyt a hazaiaknak, hogy legalább egy pontosztozkodás kicsikarjanak, ami négy vesztes mérkőzés után már siker lenne, ráadásul elmozdítaná őket a kieső helyről.

Kapcsolódó cikkek