Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Írország is folytatódnak a szezon küzdelmei a válogatott szünetet követően.


 

 

Dundalk FC – UC Dublin

Az előző idény ezüstérmesétől elcsaklizott Stephen O’Donnell irányításával komoly előrelépést vártak, azonban ez egyelőre elmarad, hiszen hét meccset követően öt döntetlent játszottak. Mosta az újonc ellen kötelező lenne odahaza, az Oriel Park fanatikusai előtt győzelmet aratni, hiszen Andy Myler tanítványai még nem nyertek meg egyet sem az eddigi hat találkozójukból.

 

St Patrick’s Athletic – Drogheda United

Az év edzője címmel a zsebébe tette át a székhelyét a tavalyi szezon másodikjához Tim Clancy, aki ezzel komoly kockázatot vállalva lépett egy magasabb szintre. Ezúttal új csapatához a korábbi együttese látogat, márpedig a Richmond Parkba eddig csak egy csapat szerzett gólt, a vendégségbe érkező Kevin Doherty legénysége pedig eddig csak egyszer tudta ezt megvalósítani.

 

Bohemians Dublin – Derry City

A tavalyi ötödik hely után Keith Long idén szeretné egy kisebb előre lépéssel célba irányítani fiait, hogy a nemzetközi porondra való kijutás meglegyen számukra, de ehhez az eddigi döntetleneknél több kellene tőlük. A Dalymount Park közönsége eddig még nem látta kapitulálni a kedvenceket, de most a liga első érkezik vendégségbe, és bizony Ruaidhrí Higgins együttese még veretlen a szezon során. A meccseik kétharmadát megnyerő vendégek idegenben egyszer nyert egy pontosztozkodás mellett, ami remény adhat a hazaiaknak egy újabb ikszre.

 

Sligo Rovers – Shelbourne Dublin

A hat kört követően még veretlen és második helyen tanyázó Liam Buckley csapata újabb sikert könyvelhet el, ha az eddig látottak alapján tudnának teljesíteni, hiszen a The Showgrounds fanatikusai előtt eddig négy pontot gyűjtöttek. A nehezítő körülmény az lehet, hogy a vendégségbe érkező Damien Duff legénysége még veretlen az otthonától távol, ahol a reaktív futballjuk működőképes.

 

 

Finn Harps – Shamrock Rovers

Az osztályozós pozícióban találjuk Ollie Horgan tanítványait, akik a hat kört követően öt pontig jutottak, ami egyelőre nagyon kevés tőlük, hiszen elvileg nem akartak a kiesés elleni harcban részt venni. A címvédő látogat ezúttal a Finn Parkba, márpedig Stephen Bradley egylete sem indította a legjobban a szezont, így most egy ilyen összecsapás javítási lehetőség lesz számukra az előzetes várakozások alapján.

Kapcsolódó cikkek