Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az ír élvonalban három mérkőzést pótolnak, hogy a tabella kicsit kiegyenlítettebb legyen meccsszámok terén.


 

 

Shelbourne Dublin – Derry City

Az edzői karrierjét megalapozni kívánó Damien Duff úgy tűnik teljesíti a fővárosban az alap elvárást és könnyedén bennmarad csapatával, ami rendben is van, de talán kicsit többet reméltek tőle. Ez még össze is jöhet, mert a Tolka Park közönsége előtt javuló tendenciát mutatnak, bár ahhoz a legjobb idegenbeli mérleggel bíró együttest kellene két vállra fektetni. Ruaidhrí Higgins egylete csupán kétszer kapott ki az otthonától távol, a formájuk is nagyon rendben van ahhoz, hogy legalább egy pontot bezsebeljenek, így inkább tőlük várható, hogy hármat visznek haza.

 

Bohemians Dublin – St Patrick’s Athletic

A fővárosban Keith Long alakulata hármas nyeretlen szériában van, amin valahogy változtatniuk kellene, ha szeretnének a tabella első felébe fellépni, amire meg van a reális esély, de ehhez győzelmekre lenne szükség. Nagyon vékonyka az a négy siker a Dalymount Park fanatikusai előtt, s ehhez most sem lesz könnyű hozzáadni egyet, mert Tim Clancy fiai az egyik legjobb idegenbeli mérleggel bírnak. A vendégeknek a formája is rendben van, a legutóbbi négy összecsapásukból hármat is megnyertek, így jó előjelekkel készülhetnek erre a pótlásra is.

 

Sligo Rovers – Dundalk FC

Két idegenbeli vereség után John Russell tanítványainak nagyon kellene egy siker, hogy kicsit javítsák a közhangulatot, mert a nagyon eltávolodtak dobogós helyektől, s ezt nehezen viseli a Showgrounds közönsége. Persze a helyzet nem egyszerű, hisz a még mindig bajnoki álmokat kergető Stephen O’Donnell legénysége látogat hozzájuk, akiknek innentől nem nagyon fér már bele egy vereség sem, bár az idegenben tizennégy találkozón három győzelmük jól visszaadja, hogy miért nem tudnak valódi kihívók lenni.

Kapcsolódó cikkek