Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Írországban is visszatérnek a klubküzdelmek, s a 20. fordulóban ismét izgalmas párosítások lesznek.


 

 

Derry City – Drogheda United

Hat bajnoki óta nem tudott nyerni Ruaidhrí Higgins együttese, ami azt eredményezte, hogy teljesen leszakadta a listavezetőről, sőt a harmadik helyre is visszacsúsztak. Nekik jól jött a szünet, de az még kérdéses, hogy mennyire tudták fejben helyre rakni magukat, de most itt lesz az esély megmutatni, hogy megtalálták a helyes utat, mert Kevin Doherty fiai idegenben nem valami veretes mérleggel bírnak, ami kapóra jöhet a hazaiaknak. Az idegenben szereplő keleti partiak nem őrizhetnek szép emlékeket a Ryan McBride Brandywell Stadiumról, mert a legutóbbi öt alkalommal kikaptak itt, ráadásul többször komoly pofonba beleszaladva.

 

Bohemians Dublin – Shelbourne Dublin

Egy fővárosi rangadónak mindig meg van a maga pikantériája és ez most sincs másképp. Mindössze egyetlen ponttal áll rosszabbul Keith Long együttese, mint a vendégségbe érkező rivális, ami tovább feszítheti az amúgy is viharos kapcsolatát a két alakulatnak. A Dalymount Park közönsége az elmúlt két „randevú” során négy pontnak örülhetett ebben a párosításban, ami jó előjel lehet így a szünet utáni rajt során, mert a nyáron kinevezett Damien Duff legénységének kilenc év után kellene itt sikert aratni, ami nem épp egy könnyű menetnek ígérkezik a két együttes közös múltja alapján, sőt a vendégek sérüléslistája is hosszabb, ami okozhat gondot nekik.

 

Dundalk FC – Shamrock Rovers

Kulcsfontosságú derbi is jut a fordulóba, ahol is a második helyen tanyázó Stephen O’Donnell tanítványai a bajnoki remények éltben tartásáért lépnek pályára a listavezetővel szemben. Nyolc pont a lemaradásuk, de egy meccsel kevesebbet játszottak, tehát egy mostani azt jelenthetné, hogy az elmaradt találkozót is abszolválva nagyon szorossá válhat az aranyért folytatott versenyfutás. Természetesen ennek elkerülése érdekében lép pályára az Oriel Park közönsége előtt a címvédő Stephen Bradley alakulata, akiknek már egy pont megszerzése is a megnyugtató előny megőrzése lenne.

 

St Patrick’s Athletic – UC Dublin

Ahhoz képest, hogy több kulcsjátékos is távozott, a télen kinevezett Tim Clancy munkájára aligha lehet panasz, mert a negyedik helyen álló hazaiak pontosan azt nyújtják, amit el lehet várni a keret erősségét látva. Most egy kötelező győzelem vár rájuk, mert ha a liga utolsó fővárosiak ellen nem tudnak diadalmaskodni, akkor a dobogóról nem nagyon kell álmodozniuk. A frissen feljutott Andy Myler tanítványainak láthatóan erős az élvonal szintje és ezt az addig megszerzett kilenc pont is bizonyítja, ami nem valószínű, hogy tovább fog nőni a Richmond Parkba tett kirándulás után.

Kapcsolódó cikkek