Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az ír élvonal 16. fordulója a hétközben kerül megrendezésre, de a legtöbb csapatnak ez mégis a 17. meccse lesz az idei szezonban.


 

 

Drogheda United – Finn Harps

A második év mindig sorsdöntő a feljutás után és a szezon előtt kinevezett Kevin Doherty ráadásul az év edzőjének helyét vette át, ami tovább nehezítette a feladatát. A Head In The Game Park közönsége nem is kapta meg azt, amit elvárna és a csapat csak a nyolcadik helyen tanyázik, de talán a kieséstől nem kell félniük az újonc nagyon gyenge szereplése miatt, de a most vendégségbe érkező Ollie Horgan legénységétől nem kaphatnak ki, ha maguk mögött akarják tartani, hogy az osztályozós pozícióba se csússzanak vissza. A vendégek pocsék rajtja után már remeg a kispad a veterán szakember alatt, de a három pont nagyon jól jönne neki is.

 

Derry City – Dundalk FC

Az elmúlt három meccsén nyerni képtelen Ruaidhrí Higgins tanítványaira egy újabb nagyon nehéz feladat vár, ahol már nem férne bele, hogy ne gyűjtsék be a három pontot, főleg azért nem, mert a Ryan McBride Brandywell Stadium fanatikusai joggal várják el, hogy rangadót nyerjenek a kedvenceik. A vendégségbe érkező Stephen O’Donnell fiai ezzel szemben jó formának örvendenek, s idegenben is sikerül szépen hozniuk magukat így most egy esetleges győzelemmel már a tabella második helyére is felléphetnének.

 

Bohemians Dublin – Sligo Rovers

Egy meccsel kevesebbet játszva van két pontos lemaradásban Keith Long együttese a vendégségbe érkező közvetlen riválissal szemben, ami azt is jelenti, hogy a két középmezőnybeli gárda összecsapásán, ha a Dalymount Parkban otthon tartják a három pontot, akkor Liam Buckley csapata egy hellyel hátrébb csúszik, mert a négy nyeretlen meccse után lesz egy ötödik is a nevük mellett. A szezonkezdeti jó idegenbeli mutató már úgy is a múlté, így most is félő egy újabb vereség.

 

St Patrick’s Athletic – Shelbourne Dublin

Nem sült el rosszul a kényszerű edzőváltás a tél során, mert Tim Clancy tartani tudja a szintet az előző idény bronzérmesénél, s egyelőre ugyan csak a negyedik helyen tanyáznak, de ez csak a gólkülönbség miatt van így. Ezúttal Damien Duff legénysége érkezik vendégségbe a Richmond Parkba, ahol legutóbb kikaptak a hazai kedvencek, így most kellene nekik a három pont, viszont a fővárosik két megnyert mérkőzés után most sem adnák három pont alá, még ha idegenben nem is annyira veretes a mutatójuk.

Kapcsolódó cikkek