Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Bár ez a párosítás jelenleg inkább csak névben az. 

Átigazolási pletykák, egymással vitatkozó edzők – a Premier League-ben már-már megszokott módon forrnak az indulatok, a hétvégi meccsek pedig erre egy újabb lapáttal tehetnek rá. Végleg kicsúszik a talaj Ten Hag lába alól, vagy a Liverpool kerete lesz szűk? És tovább tart az Arsenal jó szereplése? Lássuk a párosításokat. 

Tottenham-Wolverhampton, szombat 13:30

Antonio Conte múlt héten minden értelemben harcba szállt a csapatáért, ám végül csak egy döntetlen jött össze a Chelsea ellen, a Tottenham szezonkezdése azonban így sem mondható rossznak, továbbra is a dobogóra esélyes együttesek között tarthatjuk számon az olasz mester gárdáját. A Wolves egy vereséggel és egy döntetlennel indította a szezont, így ha ismét gond nélkül akarnak bennmaradni, lassan el kell kezdeni gyűjteni a pontokat. Az elmúlt héthez képest a WhoScored szerint egy változás várható a londoni együttes kezdőjében, Ivan Perisics kerülhet be Ryan Sessegnon helyére. A Wolves a legutóbbi feljutása óta kellemetlen csapat, ám a formák és a keretek alapján nem nagyon fog gondot okozni ez a hazai meccs a Spursnek. 

Bournemouth-Arsenal, szombat 18:30

Mikel Arteta csapata remekül kezdte a szezont, az első két meccsüket relatíve simán nyerték, az új igazolások közül pedig Gabriel Jesus már igen komolyan letette a névjegyét, de az utóbbi időszakban William Salibáról is ódákat zengenek. Ha Jézus is velünk, ki lehet ellenünk? – hangzik a humoros kommentár a szurkolóktól, és bár nyilván a bajnoki pezsgőket még nem kell behűteni, a rajt nagyon is jól néz ki. Most a Bournemouth ellen lehet majd tovább gyűjtögetni a pontokat, akik múlt héten egy csúnya vereségbe szaladtak bele a Manchester Ctiy ellen. Ezt, illetve azt belekalkulálva, hogy sok játékosuk hiányzik majd, itt sem nagyon lehet majd kétséges a győztes személye. 

Leeds-Chelsea, vasárnap 15:00

A múlt heti edzőcsörte másik résztvevője a Leeds ellen vezetheti a csapatát most hétvégén. Az mindenképp a Chelsea esélyeit növeli előzetesen, hogy a két csapat legutóbbi hat meccséből egyet sem nyert meg a Leeds, az viszont nem segít majd nekik, hogy Kovacsics és Kanté sem lesz elérhető erre a találkozóra. Mindkét csapat négy ponttal áll jelenleg a tabellán, ami alapján akár szoros meccsre is lehetne számítani, Jesse Marschék együttese azonban meglepetést okozna már egy döntetlennel is. 

Manchester United-Liverpool, hétfő 21:00

A United nemrégiben megszerezte Casemirot, ami egy kis pozitívumot jelenthet a szurkolók számára, és bizony jelenleg minden ilyen morzsára szükség van. A csapat 1:6-os gólkülönbséggel utolsó a tabellán, rosszabbul nem is indulhatott volna Erik Ten Hag manchesteri regnálása. Folyamatosak a pletykák Ronaldo távozásáról, láthatóan rossz a gárdán belüli hangulat, és az is egyértelműnek tűnik, hogy a mostani keret nem megfelelő a holland edző elképzeléseinek. 

Ezzel együtt még sem nevezhető egyértelmű esélyesnek a Liverpool – mégpedig azért, mert Kloppék sem kezdték jól a szezont. Két döntetlennel a tabella 12. helyén állnak, és náluk is kezdenek kidomborodni a keret gyengéségei, főleg a mélység tekintetében. A Poolnál most is rengeteg lesz a hiányzó, ennek ellenére a találkozó egyértelmű esélyesei ők. De talán pont egy ilyen meccs indíthatja el felfelé a Unitedet?

Kapcsolódó cikkek