Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Manchester City-Manchester United, vasárnap 17:30

Folytatódik a Premier League, a hétvégén újabb rangadót rendeznek, mégpedig ez alkalommal a két manchesteri csapat részvételével. Tény azonban, hogy igazán komoly tétje már nincs a találkozónak, hiszen jelenleg is igen nagy a pontkülönbség a két csapat között, hogy számszerűsítsünk, jelenleg Pep Guardiola csapata 65 ponttal áll, míg mögöttük a második helyen 51 ponttal jönnek Solskjaerék. Illetve a két csapat formája is ellentétes, a City emberemlékezet óta nem botlott, a Unitednél viszont elkezdtek felszínre jönni a problémák. Ilyen előjelekkel vágunk tehát neki a találkozónak, kérdés, mindez mennyire látszódik majd a meccs során.

A United a hét közben ikszelt a Crystal Palace ellen, tehát ismét két ponttal távolabbra került az első helytől. Emlékezhetünk, januárban még ott lebegett a bajnoki cím reménye a vörösök előtt, hiszen akkor nagyon jó formában voltak, azonban egy gyengébb sorozat után most már a stabil top 4-es tagság megőrzése lehet a cél. Bruno Fernandes teljesítménye is mérséklődik némileg, bár ehhez hozzá kell tenni, hogy nagyon hiányzik mögüle/mellőle az ismét sérült Pogba, hiszen így effektíve jóval kevesebb labda jut el a portugálhoz. Keresi emellett a centerét is Solskjaer, bár jó hír, hogy Edinson Cavani visszatérhetett kisebb sérülése után. Biztosan nem lesz viszont David de Gea, aki gyermeke születése miatt Spanyolországba utazott, a következő meccseket Dean Henderson fogja megkapni. A vörösöktől a szokásos 4-2-3-1-re számíthatunk, az egyre jobb formában lévő Daniel James ismét a kezdőben kaphat majd helyet.

Jó csapat mellett a szerencse, szokták mondani, a Manchester City-nél egyáltalán nem lesznek hiányzók, így Guardiola a legjobb csapatának szavazhat bizalmat, sőt hétközben rotálni is tudott a Wolves ellen. Stones visszatérhet majd a kezdőbe, rajta kívül még mindenképpen számíthatunk Phil Foden bevetésére a kékeknél.

Akik minden bizonnyal dominálják majd a meccset, a United számára a kontrák biztosíthatnak majd lehetőséget. Azonban most van annyira jó formában a City, hogy viszonylag simán húzzák majd be a találkozót.

Tipp: Manchester City nyer 1,49

Kapcsolódó cikkek