Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A West Ham United – Frank Lampard egykori csapata – mindenképpen meg akarta szilárdítani a védelmét a nyári átigazolási szezonban, tavaly ugyanis nagyon kevésen múlott, hogy nem estek ki a Kalapácsosok. David Moyes tehát nekiállt összegyúrni egy erősebb hátsó négyest, a körülmények és a játékosok döntései rendre közbeszóltak.

James Tarkowski remek idényt produkált a Burnley színeiben, kiharcolta az angol válogatott meghívóját is, sőt, többször is elnyerte a meccs embere díjat a Premier League-ben. Nem csoda, hogy Sean Dyche mindenképp marasztalta a védelem oszlopát, a klub vezetősége pedig 50 millió fontot kért a londoni alakulattól. A West Ham – érthető módon – elállt az üzlettől.

Wesley Fofana esetében is erősen érdeklődtek: a francia tinédzser jó teljesítményt nyújtott a Saint-Etienne gárdájában, nem csoda, hogy a franciák komoly összeget vártak a játékjogáért cserébe. Végül meg is kapták, a Leicester City nem sajnálta kifizetnie a 35 millió eurós vételárat, Fofana így a Rókák csapatához került.

Harmadik jelöltként Fikayo Tomori neve merült fel. A fiatal angol középhátvéd még a 2018-2019-es szezonban robbant be, a Derby County csapatában, Frank Lampard kezei alatt. Nem lehetett kérdés, hogy Super Frankie a Chelsea vezetőedzőjeként is számít Tomorira, aki a tavalyi idény elején folyamatosan a kezdőben volt. Majd hirtelen elapadtak a játékpercek…

Idén már egyáltalán nem kapott lehetőséget kezdőként bajnoki mérkőzésen, Thiago Silva, Rüdiger, Zouma és Christensen is előtte állnak a sorban. Persze az idő neki dolgozik, ám a meccsrutin és terhelés aligha árthat: így Lampard kölcsönbe küldte volna játékosát, méghozzá városon belül, a rivális West Ham Unitedhoz.

Már-már meg is született az egyesség, a két klub mindenben megegyezett, a papírmunka is megvolt, szinte kész tényként lehetett közölni a hírt, hogy Tomori egy másik londoni csapat keretébe tartozik egy szezon erejéig, amikor jött a meglepetés: a védő visszakozott. Tíz perccel a határidő előtt. Az üzlet kútba esett, mindkét fél (vagyis a klubok) bánatára. És hogy ez után mennyi játékperc jut majd a helyéért harcolni kiváló tehetséges bekknek?

Ezt egyedül Frank Lampard tudhatja…

Kapcsolódó cikkek