Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Livingston – St. Johnstone

A hazaiak kezdik bebetonozni magukat az ötödik helyre, ami az előző évek alsóházi szereplése után nagyon is komoly előrelépés számukra. Odahaza 50%-os a mutatójuk és a gólkülönbségük is nullás, így a kiesési harcban közvetlenül résztvevő, idegenben sok gólt kapó és nem épp jól teljesítő vendégek ellen elmozdulhatnak a pozitív irányba, hátha esélyük nyílik közelebb kerülni a dobogóért folyó harchoz.
 

Ross County – Dundee United

A hazaiak utolsó előtti helyen vannak, de nagyon szoros az alsóház mezőnye, így egy győzelem több helyes előrelépést jelenthetne, amihez a zsinórban három vereséget elkönyvelő vendégek akár megfelelő ellenfél is lehetnének, de az idei két összecsapásukat egyaránt a narancs-feketék nyerték oda-vissza 2-1 arányban.
 

St. Mirren – Kilmarnock

A hazaiak a legkevesebb meccset játszva tudják elfoglalni a hatodik, még utolsó felsőházas helyet. Ha csak egyik elmaradt mérkőzésüket is nyerni tudják, akkor elszakadhatnak a hetedik helytől, de addig a közvetlen riválisok egyékével kell összemérniük az erejüket. A vendégek a tizedik helyen állnak, de egy sikerrel nagyot léphetnének előre, viszont idegenben a második legrosszabb mutatójuk van a ligában.
 

Celtic – Motherwell

A címvédő lemaradása már kezd a behozhatatlan kategóriába tartozni a városi riválissal szemben, viszont hátrafelé lassacskán elkezdhetnek tekintgetni, ha még párszor bukdácsolni fognak. A vendégek zsinórban két győzelemmel elmozdultak az utolsó előtti helyről, de csupán két pont az előnyük, amit, ha meg akarnak tartani, akkor meglepetés pontokra is szükségük lehet.
 

Hibernian – Aberdeen

A hazaiak egy meccsel többet játszva kettő pontos előnyben vannak a harmadik helyért folyó harcban a legfőbb riválissal szemben, akit most vendégül láthatnak. A saját gyepükön elég gyengén muzsikáló zöldmezeseknek ezúttal az idegenben döntetleneket halmozó ellenfél ellen kevés lenne az egy pont, de még mindig inkább a biztonság lehet a fő szempont a részükről, mintsem, hogy kikapjanak.
 

Hamilton Academical – Rangers FC

Az utolsó helyen szerénykedő vesztett pontok tekintetében viszont nem a legrosszabbul álló csapat nagy valószínűséggel nem a veretlen listavezető ellen fogja megtörni nem épp impozáns sorozatát, de hát ahogy a mesékben is van, Dávid legyőzheti Góliátot, ha pedig ez megtörténne, akkor az nagyobbat szólna, mint elsőre gondoljuk

Kapcsolódó cikkek