Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Rettenetesen nagyot, elképesztő mértékegységűt fordult a sport világában az élet.

Szegény jó Tom Brady, aki szinte minden ujján egy Holdról is jól látható NFL-győztesnek járó gyűrűvel puccozik, pár évvel ezelőtt azzal rémisztgette a népeket, hogy a Tampa Bay-jel megnyert Vince Lombardi trófeát dobálta a haverjának a kikötő vize felett, most kutyául szenved. És most nem az a téma, hogy gyönyörű manöken felesége lelépett mellőle, megunva, hogy férje továbbra is a tojáslabda passzolgatásával foglalkozik, nem a családjával. Ez csak egy – amúgy nem mellékes – oldalág a sztorijában. Brady úgy döntött, a nagy sikerre való tekintettel, meg ha már az imádott amerikai focijában ilyen jól megy neki, ennyi idősen, 45 évesen, akkor ráhúz még egy évet az aktivitására. Bündchen asszony bemondta az unalmasat, oké, Tom, labdázgass, de már nélkülünk!

Vasárnap este szánalmas volt Brady-t látni, ahogyan szenved a pályán! Képtelen volt kezelni, az amúgy nem túl erős San Francisco 49ers védekezését. Rendre eladta a labdát, nem kapott megfelelő védelmet, és ami feltűnő, érthetetlenül sok passza pontatlanul érkezett vagy az ellenfélhez, vagy a futóember háta mögé, vagy mindegy! Pocsék formát mutatott. Innen nézve, lehet a feleségét vagy a vele kötött megállapodást kellett volna előtérbe helyezze, nem azon erőlködnie, hogy gyerünk, jó lesz az!

A most zajló katari vb-n is láthattunk Brady-hez hasonló kiégést. Cristiano Ronaldo olyan szintre amortizálta imázsát, hogy lassan már csak a családja, annak vérmes nőtagjai állnak mellette. A portugál közvélemény szomorúan tapasztalta, hogy világnagy ikonja görcsöl. Sehol a felszabadult formája, morálisan pusztítja a csapategységet, ezt már az egyébként sikeres szövetségi kapitány sem tolerálta, kispadra ültette. Aztán a Marokkó elleni kiesést követte a szomorúság, a jól látható sírás, ami lehet őszinte érzelmi megnyilvánulás, a történtek tudatában azonban szabad másra is gondolni. A vb amúgy a válogatott meccsek mellett attól volt visszhangos, na, vajon mi lesz a portugál sorsa a Manchester Unitednél?

Lionel Messi is lassan kikopóban. Neki még az a mentsége, hogy csendes poroszkálásából istenien hozza helyzetbe társait, a büntetőt nagy pontossággal végrehajtja, ám már ő sem a régi fényében csillog. A hollandok ellen egészen új arcát mutatva veszekedett az ellenféllel, miközben olyan nagy villanása nem volt, ami aranycipőt érdemelne.

Egy új legendát bedobott a közösbe: “¡Qué mirás, bobo!” (Mit nézel, bolond?)

Kapcsolódó cikkek