Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A hétvége kétségtelenül legnagyobb meteorit becsapódása a Manchester United- Liverpool mérkőzésen történt. Óriás csócsálás, most ezen rágódik a világ, hogyan történhetett ez meg, fejét fogva köröz a kérdés felett megannyi a Vörös Ördög-rajongó. A nulla-öt még sokkal jobb lett volna, ha José Mourinho a mostani vesztes csapat edzője, ám a fakuló ripacs már Rómában akciózik, meg különben is megkapta a magáét azzal a gazdag hat-eggyel, amit a cseppet sem híres norvég Bodö/Glimt mért rá.

Azért, hogy valami a múltból jó legyen a MU-nak, annak idején, 2007-ben a BL elődöntőben az AS Romára mértek egy hetest.

Most viszont nem ez a téma, hanem a mészárlás. Az Old Trafford stadionban. Ami a világban az Álmok Szinháza becenéven fut, vasárnap este viszont átalakult a Rémálmok Színházává. A csapás súlyosságára jellemző, hogy bőven a lefújás előtt elrohantak a húsig kínzott MU-szurkolók, cseppet sem érdekelte őket a csapat vergődése, nem ehhez szoktak. Főként, hogy az egyébként elég nagy karakter, egy német, Jürgen Klopp irányítása lökte a helyi népeket vállalhatatlan szégyenbe. Persze, nyilván, vereség is becsúszhat, de ilyet, hogy a szomszédból jöjjön az alázás, azt már nem lehet épésszel bírni!

Utoljára 1936. november 22-én esett meg ekkora égés, már hogy hazai pályán verték el a MU-t, viszont akkor legalább kettővel válaszoltak a Pool öt döfésére.

Az a helyzet, hogy a United több sebből vérzik, Sir Alex után jöhet bárki, nincs meg benne az erő, a képesség, hogy rendet tartson, hallgassanak rá, főképpen nem úgy, hogy most Solskjaer. Az edző kiszolgáltatott a klubtulajdonos Glaser testvérek rossz irányvonalától. Amúgy meg ami elég volt Ole Gunnarnak a Molde aranyban fürdetésében, csillogtatásához, az az Old Traffordon éppen csak szürkeségre futja. A norvég edző elvállalta a Vörösök felkészítését, ki az a hülye, aki egy ekkora klubnak nemet mond, az elején még tartott a lőpor, mára viszont kiürült a tartály. Hiába igazolták CR-t, ő nem megoldás hosszú távon, befuccsolt játékosok, hullámzó eredmény, stílustalanság, pár kósza győzelem amitől a nyavalya még nem gyógyul.

Kérdés, hogy Solksjaer meddig bírja, illetve őt meddig bírják védeni? A vasárnapi nulla-öttel sok minden érv okafogyottá vált!

Kapcsolódó cikkek