Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A sors furcsa fintora, hogy a londoni kékek azért kaptak komoly büntetést az UEFA-tól, mert a 18 éven aluli játékosok szerződtetésével nem volt minden rendben. Az átigazolásokból való kizárás ugyanakkor lehet, hogy nem is jött annyira rosszul az Oroszlánoknak, hiszen saját akadémiájuk felé fordultak, végre.

Az eddig jellemző nyári költekezés helyett, most a csapatépítésen volt a hangsúly, az újonnan kinevezett vezetőedző, Frank Lampard nem is szotyizott sokáig, bedobta a legmélyebb vízbe az újoncokat, tanuljanak meg hamar úszni.

A fiatalok pedig nem vallottak kudarcot, Mason Mount és Tammy Abraham eddig a csapat legjobbjai a szezonban, előbbi 3, utóbbi már 7 találatnál a jár az idényben. És nem csak ők ketten képviselik a fiatalságot a Stamford Bridge-en, Fikayo Tomori és a már tavaly berobbant Callum-Hudson Odoi szintén a kék akadémiájáról érkezett meg a legnagyobbak közé, hogy Reece James-ről már ne is beszéljünk.

A srácok pedig remekelnek, a Wolverhampton elleni találkozón Abraham 3, még Mount és Tomori egy-egy góllal vette ki részét az 5-2-es sikerből. Abraham már vezeti a góllövőlistát, továbbá ő a legfiatalabb játékos, aki mesterhármast vágott a Kékeknél.

A 21 éves támadót sokan kritizálták a Liverpool elleni Európai Szuperkupa-döntő, valamint a Manchester United ellenében elveszített első forduló után, ám azóta elhallgattak a negatív hangok. A Chelsea ifijei pedig valósággal szárnyalnak, tavaly összesen 9 gólt szerzett angol játékos a londoniaknál, ám idén már egyel több ez a szám, és még csak 1 hónap telt el a szezonból. Ha azt is hozzátesszük, hogy mind a hárman 22 év alattiak, az nagy dolgokat sejtet a klub jövőjét tekintve.

Lampard munkája igazán megsüvegelendő, hiszen remek magot rakott össze a fiatalokból, akik közül Tomori és Mount már a Derbynél is a keze alatt játszottak, Abraham pedig megkapta a bizalmat a kezdeti bizonytalanságai ellenére is.

Le a kalappal a Mester és tanítványai előtt!

Kapcsolódó cikkek