Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A hiénák nem tartoznak a szavannák közkedvelt lakói közé: a csoportban vadászó állatok gyakran ellopják a más ragadozó által elejtett zsákmányt, de nem vetik meg a dögevést sem, falánkságuk hírhedt. Ezek mellett még a vihogásuk is igen idegesítő… Az ember nem használná pozitív jelzőként egy barátjára, hogy hiéna.

Hacsak nem Giorgio Chiellini az illető. Az olasz válogatott és a Juventus védelmének oszlopa ugyanis a 2018-ban Torinóba érkező Cristiano Ronaldóról mesélt a La Gazzetta dello Sportnak. A portugál sztár érkezésével a BL-győzelem reménye is belengte a Zebrák öltözőjét, hiszen a luzitán klasszis egészen csodálatos dolgokra képes.

Az új vezetőedző, Maurizio Sarri is bízik benne, ám elődjének, Massimilliano Allegrinek pontosan azért kellett távoznia, mert az Öreg Hölgy nem került a nagyfülű trófea közelébe. Vajon a Sarri és Ronaldo által vezetett falka felér a csúcsra?

„Cristiano Ronaldo olyan a pályán, mint egy hiéna, ránézel, és azonnal látod, hogy ő más, mint a többiek. Semmit nem vesz félvállról, minden nap új célokat jelöl ki, iszonyatos odafigyeléssel osztja be az életének minden percét. Nagyon boldog vagyok, hogy egy csapatban játszunk, még 34 évesen is ég benne a vágy, hogy fejlődjön.

Tavaly az Ajax elleni kiesés nagyon fájó volt az egész csapatnak, ha ott tovább megyünk, akkor szerintem eljutottunk volna a döntőig. Az utóbbi években elfelejtettük, hogy hogyan is kell finálét nyerni, valamint több fontos derbit is elbuktunk a túlzott vakmerőségünk miatt.

Sarri érkezése pozitívan hatott ránk, hasonló, mint Allegri, egy született győztes. Maximalista és nagyon alapos, mindenre odafigyel. Mindenről elemzést készít, adatokat gyűjt, hogy kellően tudja terhelni a játékosokat. Ugyanakkor nagyon empatikus, ami megkönnyíti a munkánkat.”

Ronaldo is bírja a cigis olaszt, akivel BL-sikerre törne!

 

Kapcsolódó cikkek