Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Noha még egy forduló hátra van az itáliai pontvadászatból, már előre kihirdették a szezon legjobbjait, mondván az utolsó fordulóban már nem történhet semmi olyan, ami megváltoztatja a rangsort, koncentráljanak nyugodtan a játékra a csapatok.

Igazán nagy meglepetések nem születtek, a legvitatottabb poszt talán a kapusoké lehet, ahol Samir Handanovic lett a befutó. Esetleg Donnarumma, vagy Szczesny megelőzhette volna a szlovént, sőt Strakosha is jó idényt tudhat maga mögött.

A védők között Kalidou Koulibaly megérdemelten zsebelte be a címet, jövőre nem kizárt, hogy Nápoly helyett Angliában rúgja majd a bőrt, ahogy a középpálya legjobbja, Milinkovic-Savic is új kihívások után nézhet a Lazio gyengébb szezonja után.

A gólkirály Fabio Quagliarella élete formájában játszott idén, 26 góllal a bajnokság aranycipőse lett, 36 évesen. Ezzel egyértelműen korelnök a listán, a legjobb fiatal, Zaniolo 16 és fél évvel ifjabb az öreg rókánál. A 19 éves római farkas előtt viszont még ott a jövő, hogy az idei katasztrofális szezon után sikerre vezesse a fővárosiakat.

Végül, de nem utolsósorban: a bajnokságot megnyerő Juventus csillaga, a világ egyik legjobbja, Cristiano Ronaldo lett a legértékesebb futballista, 21 góllal és 11 assziszttal. Jövőre pedig nincs mese, a Bajnokok Ligája megnyerése lesz a cél Torinóban.

Ám a szezonzárás előtt még lesz egy utolsó forduló, ahol a felsorolt futballisták bizonyíthatják, hogy tényleg ők a legjobbak.

Sőt, a BL-helyek sorsa is ott fog eldőlni!

Kapcsolódó cikkek