Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ki itt a főnök?

Jogosan merül fel a kérdés, miután CR összeült a Zebrák vezérkarával, és tippeket adott nekik, hogy kiket igazoljanak a következő szezonra, írja a Corriere dello Sport. A lap nem említi meg, hogy Allegri mester is részt vett-e a találkozón, de semmiképp nem tesz jót, ha egy játékos ennyire túlnő a klubon. A listán mindenesetre hat név szerepel.

Joao Félix, a legnagyobb portugál tehetség, akire Kean és Dybala mellett nincs igazán nagy szüksége a torinóiaknak, hacsak az argentin nem távozik… Isco és Varane, előbbiről több pletyka is napvilágot látott, miszerint elhagyná Madridot, ám ezek elhallgattak Zidane érkezésével. Nem úgy a francia bekk esetében, a világbajnok játékos távozása egyre valószínűbbnek látszik.

A firenzei Chiesa állítólag a Chelsea-vel szemez, továbbá nem valószínű, hogy a riválisnak adna el játékost a Fiorentina. Ndombele remek idényt futott Lyonban, érte azonban Pep Guardiola Cityje harcol nagy erőkkel. Végül, de nem utolsósorban Manolas érkezhet az AS Roma gárdájából, a görög középhátvéd leigazolásáért a MU-val kellene versenyt futni.

Sőt, Ronaldo állítólag nagyon boldog lenne, ha Guardiola venné át a Juve irányítását.

Kapcsolódó cikkek