Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Akárki, akármit is mond, akkor is jó kis csapat ez a Frankfurt! Ha Barcelonában meghallják az Eintracht nevet, nyüszítve vonulnak el egy bizonyos kényes téma elől! Nem sokszor esik meg, hogy az FCB hazai pályán szabdalódjon fel miszlikre, a menedéknek tartott Európai Liga éles-fontos meccsén, a Camp Nou népe mégis letérdelt a németek előtt. Ja, és még sehol az eredménye a 30 000 frankfurti drukker bejutásával kapcsolatos Laporta elnök által belengetett szigorú vizsgálatnak. Miközben mindenki tudja jól, aki ebben a bizniszben mozog, a katalánok szép pénzért árultak németeknek jegyet, majd felháborodtak, ennyi fehér trikós hogyan jutott a stadionba?

Jó kis együttes ez az SGE! Bár az elmúlt bajnokságban estek keltek, az a kupa siker sok mindent széppé tesz. Kalandra fel, jöhet a Bundesliga rajt, péntek esti, főműsoridőben irány a Bayern ellen, hazai pályán! Persze megint hófehérben az aréna, a bajorok kilógtak a piros mezükkel. Előzetesben piszok erősnek tűnt a Bayern, azért páran vacogtak Lewa hiánya miatt, aztán kiderült Salihamidzic sportigazgató egészen jól kavart a játékospiacon, pánikra semmi ok. Közben a SGE elnöke, az egyébként eléggé ordas szájú Peter Fischer durvára húzta az érzelmi húrt, harsogva faggatta az újságíróka, idézem: ”Who the f…ck is Mané?” Szóval, hogy ő nem tart senkitől, ezt vésse az eszébe a nép!

A Bundesliga nyitómeccse parádét hozott! A München minden igényt kielégítően felmosta a hazai csapattal a pályát, döbbenetes egységben porították az ellent, végre bejött a villámháború, parádés támadásokat vezettek, szinte lubickoltak a sikerben. Ehhez szépen asszisztált az SGE teljes személyzete, 43 perc alatt 5 gólt kasszírozva! Kimmich kezdett egy okos góllal, Trappot megkínálta egy alsósarkos szabadrúgással, utána szépen porcióztak. És hát Mane. Bámulatosan érezte a többieket, élményszám mutatta magát, osztott, gól fejelt, extra nyugalomban. Mintha évtizedek óta a bajoroknál élne! Musiala, ez a kölyökképű fú zseniális játékosa az FCB-nek, párját ritkítja! És még mindig csak 19 éves!  Különben a Deutsche Park maga a pokol, a félidei 0-5 és a végeredmény 1-6 után jó kiskutyaként ültek a hazai szurkolók! Őket büntetni tiltott pirotechnika miatt? 

Elég volt ezt a meccset végig ülniük!

Amúgy Peter Fischer elnök eléggé jól tudja, ki az a Mané.

Kapcsolódó cikkek