Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A jó öreg bagós, Maurizio Sarri alig érkezett meg Torinóba, máris ellenzik régi szokásait. No persze nem a cigit, a naponta 80 szálát elpöfékelő talján mestert aligha lehetne leszoktatni erről a szenvedélyéről.

Helyette találtak mást a Zebrák elöljárói, amibe beleköthettek. Nevezetesen a három idényre szóló kontraktust aláfirkantó menedzser öltözködési szokásaiba. Sarri ugyanis melegítőben szeret a padon üldögélni, nem ad olyan flancos dolgokra, mint az öltöny, vagy a nyakkendő.

Itália legnagyobb klubjánál ez viszont nem módi, így már a szerződésbe is igen érdekes záradék került: a meccseken öltönyt kell viselnie, azaz pápá mackónadrág. A 60 éves Maestro nem ugrál örömében…

„Nem szeretnék öltönyt viselni a mérkőzéseken. Amikor nem a pálya mellett állok, akkor kötelezően abban kell lennem, ez benne is van a szerződésemben, viszont a pálya szélén nem akarom hordani, persze erre még visszatérünk a vezetőséggel.

Az én koromban már az a fontos, hogy ne meztelenül kelljen dirigáljak.”

Persze ezen a kis csatán kívül nagyon boldog a hazatérő edző, aki Olaszország legjobb klubjának élére áll.

„Mindent megtettem a Napoliért, amit tudtam, ám aztán volt egy vitám és éreztem, hogy a karrieremnek ott vége. Rengeteg csapat keresett meg, én pedig külföldre mentem, mert nem akartam másik olasz csapatot vezetni. Remek szezont töltöttem a Premier Leagueben, ám személyes és szakmai okok miatt haza akartam jönni.

Olaszország jelenlegi legjobb klubja, a Juventus keresett meg, hogy térjek haza. Ez tette fel a koronát a pályafutásomra, aminek a 80 százaléka nagyon kemény volt.”

Sarri feladata pedig az lesz, hogy az olasz és az európai korona is a Juventus fejére kerüljön.

Kapcsolódó cikkek