Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az olasz másodosztály 23. fordulója hét közben kerül megrendezésre.


 

SPAL – Reggina

Egyelőre nincs eredménye Roberto Venturato kinevezésének a ferrarai együttesnél, hiszen a vele a kispadon lejátszott három találkozójuk során két pont jött össze csupán, amivel ugyan a vonal felett vannak, de nem sok választja el őket, hogy becsússzanak alá. A Stadio Paolo Mazza közönsége előtt eddig mindössze kétszer tudtak nyerni, ami nem épp veretes mérleg. A vendégségbe érkező calabriai gárda már a harmadik szakvezetőt fogyasztja a szezonban, de Roberto Stellone bemutatkozása jól alakult, és most is egy pont reményében utaznak északra, ami meg lehet, bár ahhoz kellene némi javulás az idegenbeli gólszerzés terén, amiben a legrosszabbak egyelőre a ligában.

 

Ternana – Monza

Az újonc a várakozásoknak megfelelően fel tudta venni a másodosztály iramát és Cristiano Lucarelli tanítványai stabilan a középmezőnyben helyezkednek. A jó eredmények forrása a kiegyensúlyozottság az umbriaiaknál, épp az, ami abszolút nem jellemző arra csapata, amely tiszteletét teszi a Stadio Libero Liberati fanatikusai előtt. Giovanni Stroppa legénysége egyetlen alkalommal tudott három ponttal távozni már gárda otthonából, márpedig most sem vár rájuk könnyű feladat, ha csak egy pontot is szeretnének elvinni.

 

 

Cosenza – Perugia

A zsinórban három döntetlen már javulásnak nevezhető a calabriai csapatnál, de még így is, hogy időközben kinevezték Roberto Occhiuzzi vezetőedzőt nem tudnak október vége óta meccset nyerni. Ez természetesen csak arra elegendő, hogy stabilan a kieső helyek egyikét foglalják el, ami okán a Stadio San Vito-Gigi Marulla fordulóról fordulóra csökkenő számokat mutat. Ezúttal a legutóbbi két meccsét megnyerő, s ezzel rájátszást érő helyre fellépő Massimiliano Alvini fiai érkeznek vendégségbe, akik természetesen a három pont reményébe látogatnak el délre, hiszen mindössze egyszer kaptak ki idegenben, amit a hazaiak pocsék formája aligha fog elrontani.

 

Pisa – Vicenza

Négy találkozó óta nem tudott nyerni Luca D’Angelo együttese, amivel már csak a dobogó alsó fokán állnak, de szerencséjükre a többiek botladozása okán nem maradtak le nagyon az automatikus feljutást jelentő pozícióktól. Odahaza, a Stadio Arena Garibaldi-Romeo Anconetani közönsége előtt sem tudtak pozitív irányba mozdulni, hiszen egy pont a legutóbbi két meccsen, vagyis most muszáj lesz javítani, mert ha az utolsó előtti ellen nem megy, akkor nem lesz könnyű kijönni a gödörből. Ebben segítségükre lehet a vendégségbe érkező Cristian Brocchi legénysége, akik idegenben hat pontot gyűjtöttek eddig tizenegy meccsen, és három zakó a mérlegük a közelmúltban.

 

 

Pordenone – Cittadella

A liga utolsó helyén tanyázó Bruno Tedino irányította friuliak a hétvégén egy félidő alatt kaptak egy négyest, ami nagyon fájó pofon lehet, de most odahaza, a Stadio Guido Teghil közönsége előtt reménykedhetnek legalább egy pontban, mert a vendégségbe érkező venetóiak sincsenek életük formájában. Edoardo Gorini csapata hat mérkőzés óta nem nyert, ráadásul ők is kikaptak a hétvégén és az új év két idegenbeli találkozóján a kieső jelöltek ellen osztoztak meg a pontokon.

 

Cremonese – Parma

A bomba formában lévő Fabio Pecchia fiai tovább menetelnének, hiszen miért elégedne meg egy csapat a második hellyel, ha meg van az esély a bajnoki álmok megvalósítására. Noha aligha gondolta volna valaki is, hogy ilyen gondolatokat fog majd kergetni a lombardiai együttes, de a helyzet az, hogy nem lehetetlen a feljutás sem számukra. Ehhez persze hozni kell a középmezőnybe süllyedő Giuseppe Iachini tanítványai elleni hazai találkozót, hiszen a vendégek hiába fordítottak a hétvégén, ami adhat egy lökést nekik, az idegenbeli formájuk nem épp a legjobb, főleg döntetlenekkel operálnak, viszont a Stadio Giovanni Zini eddig csak egyszer lett bevéve, és az sem most volt, így a forduló rangadóján nagy csata várható, hogy tud-e pontot csenni az élvonalból kiesett csapat a feljutásra pályázótól.

Kapcsolódó cikkek