Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az olasz másodosztály 21. fordulójában egy felső és egy alsóházi derbi vár ránk vasárnap.


 

Cremonese – Monza

Nem elég, hogy két lombard együttes méri össze erejét a korai időpontban a Stadio Giovanni Zini közönsége előtt, ráadásul a tabellán elfoglalt helyezés alapján is joggal tekinthetünk idén egy rangadóként erre a párosításra. A hazaiaknál Fabio Pecchia valamivel több mint egy éve vette át a csapat irányítását és az előző idényben középmezőnybe vezette a „Grigiorossi” legénységét, idénre viszont sikerült szintet lépni és már a feljutásért folyó harcban is érdekeltek. Odahaza egész imponáló mérleggel rendelkeznek, csak egyetlen vereségük van, amire még úgy is lehet alapozni, hogy kicsit sok a négy pontosztozkodás tíz összecsapáson. A vendégségbe érkező „Biancorossi” azonos pontszámmal áll a házigazdákkal, de ezt nem az idegenbeli mutatójának köszönheti Giovanni Stroppa együttese, hiszen a tíz meccsen elért kilenc pontra aligha lehetnek büszkék és erősen meg is adja az esélyeket ezen a rangadón is.

Noha a pontszámok alapján kiegyenlített csata is lehetne, a mérlegek alapján sokkal inkább lehet ez meccs a szürke-vörösöké, akik odahaza domináns focival tudnak eredményesek is lenni, ami itt a három pont bezsebelését jelentené, amivel tovább menetelhetnek a rájátszás felé.

 

Pordenone – SPAL Ferrara

Északi összecsapást rendeznek a Stadio Guido Teghil közönsége előtt, ahol is a kiesés elleni harcban érdekeltek mérik össze erejüket. Hazai oldalon a „Neroverdi”, amely a legutóbbi fordulóban elért győzelme ellenére továbbra is utolsó helyen tanyázik. Az októberi edzőváltás után kinevezett Bruno Tedino irányításával sem tudtak nagy üzemben gyűjtögetni a pontokat, de végre látszódik némi fény az alagút végén, azonban az olyan meccseket, mint ez a mostani is lesz be kell húzni a közvetlen riválisok ellen. Ugyanis a vendégségbe érkező „Biancazzurri” csapatánál sincs ok a nyugalomra, mert bár két ponttal az osztályozós helyek előtt vannak, de Roberto Venturato tanítványai csak két döntetlent hoztak össze eddig az új évben, ami a nemrég kinevezett edzővel nem épp biztató mutató.

Egyik oldalról sem könnyű kapaszkodni semmibe sem, mert a gólok mindkét oldalon hiánycikknek számítanak, s talán csak a védekezés tűnik némileg javuló állapotnak, így a kevés találat szinte biztos és az sem lenne meglepetés, ha valaki egyszer eredményes lesz ezen az összecsapáson az örülhet majd a három pontnak.

Kapcsolódó cikkek