Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az olasz harmadosztály B csoportjában az ország középső részében található együttesek mérik össze erejüket, s a 14. fordulóban három párharc is lehet akár jövőbeni rájátszás-összecsapás is.


 

 

Cesena FC – US Ancona-Matelica

Az előző idényben bronzérmes, jelenleg listavezető Domenico Toscano alakulata zsinórban négy hazai sikerrel a háta mögött készülhet a playoffot érő pozícióban található Gianluca Colavitto fiai elleni találkozóra. A vendégeknek nem igazán fekszik ez a párosítás, az előző idényben két meccsen két vereség lőtt gól nélkül, ráadásul a Stadio Dino Manuzzi közönsége előtt egy igen komoly pofonba szaladtak bele. Most sem vár rájuk könnyű menet, hiszen idegenben inkább csak középszerű teljesítményt nyújtanak, ami a tabella első helyezettjének otthonában nem biztos, hogy elegendő lehet egy pontszerzésre.

 

US Città di Pontedera – US Fiorenzuola 1922

Október elején nevezték ki Max Canzi vezetőedzőt, aki hatalmas változásokat vitt véghez másfél hónap alatt is. Öt veretlen bajnoki áll a hazaiak háta mögött és joggal bízhat a Stadio Ettore Mannucci közönsége abban, hogy a kedvencek idén oda fognak érni a rájátszásra. Hazai környezetben ugyan csak kétszer nyertek, de az a két utóbbi meccsük, így most ezt háromra növelhetik, mert a vendégségbe érkező Luca Tabbiani együttese bár jobban szerepel egyelőre, mint ők, de idegenben igencsak szélsőséges állapotok jellemzik őket. Három győzelem és három vereség, s a minta alapján most pont nélkül térhetnek majd haza.

 

Lucchese 1905 – AS Gubbio 1910

Csupán két pont választja el Ivan Maraia tanítványait a mostani riválistól, vagyis egy esetleges győzelem azt eredményezné, hogy előznék őket a tabellán, amire nagy szükségük is lenne, hiszen odahaza, a Stadio Porta Elisa közönsége előtt nem a legjobb a mérlegük, amin illő lenne javítani. Ehhez ideális lehet Piero Braglia legénysége, hiszen zsinórban kétszer kikaptak és idegenben amúgy sem túl veretes eredménysorral büszkélkedhetnek. Mindezek ellenére a közös múlt során ebben a felállásban még nem született győzelem egyik fél részéről sem, csak akkor, ha megfordult a pályaválasztó kiléte, így most is benne van egy pontosztozkodás.

Kapcsolódó cikkek