Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Silvio Berlusconi évtizedeken keresztül volt az AC Milan csapatának tulajdonosa, 1986-tól, egészen 2017-ig az ő kezében volt a Rossoneri, a klub eladása után pedig rögtön új befektetést keresett. Az AC Monza gárdája lett a befutó, amely jelenleg a harmadosztályban, vagyis a Serie C-ben sínylődik, azonban Olaszország leggazdagabb emberének kezei alatt gyorsan a csúcsra juthat.

Persze a Milan sikereit aligha ismételi meg a kiscsapat, az egykori miniszterelnök ugyanis mindent megnyert a legendás klubbal, amit csak lehetett. A Monzával eddig csak a harmadosztály trónjára sikerült felülni, ami azt jelenti, hogy jövőre már a Serie B-ben versenghet a különös játékospolitikát pártoló klub.

Egy olyan csapatmodellt szeretnék felépíteni, amelyben csak fiatal és olasz játékosok szerepelnek, akinek nincs fülbevalója, tetoválása és szakálla. Olyan játékosokat akarok a csapatomba, akik szabálytalanságnál bocsánatot kérnek az ellenféltől, tiszteletet mutatnak a játékvezető felé és autogramokat adnak. Ezzel szeretnék válaszolni azoknak a Serie A-s csapatoknak, amelyek 11 ismeretlen külföldi játékossal állnak fel és nem mutatnak követendő példát.” (Forrás: acmilan.hu)

Úgy tűnik, hogy a siker után kicsit változott a Maestro felfogása, ugyanis már öt igazolást is betervezett, amelyek közül három igazán nagyot szólna. Mario Balotelli, Kaká és Zlatan Ibrahimovic is szerepel a kívánságlistán, ám az jól látszik, hogy egyikük sem felel meg az előbb támasztott követelményeknek. Sőt, Ibrahimovic már a hazatérést tervezgeti, Svédországban fejezné be pályafutását, Balotelli Bresciában is kudarcot vallott, míg Kaká 2017 óta nem játszott profi mérkőzést. Ugyanakkor Silvio abszolút bizakodó, a Marcának nyilatkozva még azt is elárulta, hogy rögtön a másodosztályú bajnoki cím, és a feljutás a csapat célja.

„Öt igazolást szeretnénk tető alá hozni, nagyon bízom benne, hogy az új emberekkel megnyerhetjük a Serie B-t és a legjobbak közé kerülhetünk. Remélem, hogy Kaká is csatlakozik a csapathoz, de Zlatant is meg akarjuk szerezni, legutóbb is megpróbáltuk, végül azonban különböző okok miatt nem sikerült. De ez nem jelenti azt, hogy ne próbálkoznánk újra!”

Az biztos, hogy Berlusconinak nem kevés pénzébe fájna, hogy ezeket a neveket a csapathoz édesgesse, ráadásul a másodosztályba. Ugyanakkor elsőosztályú marketingfogás lenne, a Monza-rajongók száma pillanatok alatt megsokszorozódna.

Hiába, az öreg Silvio ért az üzlethez!

Kapcsolódó cikkek