Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Küszöbön a váltás

Mauro Icardi kikerült az Inter első keretéből, előtte pedig elvették tőle a csapatkapitányi karszalagot. Emiatt aztán a sajtóban rengeteg találgatás látott napvilágot a jövőjével kapcsolatban. Az egyik legnépszerűbb teória, hogy az argentin játékos szóban már megállapodott a Juventusszal és nyáron majd Torinóban folytatja pályafutását.

Korábban a Real Madriddal hozták kapcsolatba egyes jól értesült zsurnaliszták és a klub valóban tárgyalt is vele, ám januárban megszakadtak az egyeztetések. Emellett a Chelsea és a Manchester United nevét is bedobták a kalapba, ami nem csoda, mert a kékeknek és a MU-nak is kellene már egy eredményes támadó.

Egyelőre még nem tudni, mi lesz Icardival (még talán maga a játékos sincs ezzel tisztában) az viszont elég valószínűnek tűnik, hogy az Interben már nem nagyon lesz maradása.

 

Eladják Lukakut?

A Mirror c. lap arról ír, hogy a Manchester United kész megválni a 75 millió fontra beárazott Romelu Lukakutól. Az újság szerint a belgát szívesen látnák az Interben és a Juventusban is, miközben a MU Paulo Dybalát és/vagy Mauro Icardit venné meg a helyére.

Állítólag Lukakunak nem lenne ellenére a váltás és ez valahol érthető is, mert Solskjaer érkezése óta jobbára csak a cserepadon kap lehetőséget.

 

Ospina visszatérhet Dél-Amerikába

A goal.com közölt arról egy viszonylag hosszabb anyagot, hogy David Ospina a hazatérésen gondolkodik. Az Arsenal kapusa 2018 nyarán került kölcsönbe a Napolihoz, ott viszont nem tagja a kezdőcsapatnak, mert inkább Alex Meretnek szavaznak bizalmat.

Ospina összesen 10 bajnokin kapott lehetőséget és ha esteleg egy év után visszatér az Arsenalba, akkor ott a harmadik számú kapus lenne Petr Cech és Bernd Leo mögött. A 30 éves hálóőr azt nyilatkozta a jövőjével kapcsolatban, hogy alapvetően Európában szeretne valahol elsőszámú kapus lenni, de a visszatérés Dél-Amerikába mindig ott van a lehetőségek között.

Kapcsolódó cikkek