Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A sokak által kissé együgyűnek tartott rendszer következtében az idei szezon is fog tartogatni nagyon komoly összecsapásokat, bár igazán „halálcsoportnak” nevezhető kvartett nem jött létre. A média nagyon gyorsan ráugrott a G jelű négyesre, ahol a Juventus és a Barcelona, vagyis számukra Cristiano Ronaldo és Lionel Messi fog összecsapni, de a Paris Saint-Germain és a Manchester United összekerülése is tartogat némi izgalmat.

Magyar szempontból, ha az FTC helyzetét nézzük, akkor egyik szemünk sírhat, a másik nevethet, mert bár valódi világsztárok jönnek Budapestre, közben ez a csapatra nézve nem igazán kecsegtet pontszerzési esélyekkel. A zöld-fehér együttes a már fentebb említett Juventus – Barcelona páros mellé került, ahova a harmadik kalapból azt a Dynamo Kijev együttesét sorsolták még ide, akik a csapat edzője, Sergei Rebrov különösen jól ismer, mert játékoskarrierje legszebb éveit ennél a klubnál töltötte el.

Légióskodó magyarjaink közül a Gulácsi Péter és Willie Orbán fémjelezte RB Leipzig a PSG, Man. United, Istambul Basaksehir trió mellé került, ahol a német csapat revansot vehet a nem rég elvesztett BL elődöntőért a francia klubon. Míg Szoboszlai Dominik csapata, a Red Bull Salzburg ebben a szezonban is a címvédő kvartettjében szerepelhet. A Bayern München mellett még az Atlético Madrid és az orosz Lokomotiv Moszkva lesz az osztrák csapat ellenfele a csoportkörben.
 

A mérkőzések pontos időpontját, majd később hozzák nyilvánosságra, mikor már az Európa Liga csoportbeosztása is kiderült.

Kapcsolódó cikkek