Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

BSC Young Boys – FC Luzern

Kicsit döcögősen indult az idény a frissen kinevezett David Wagner vezetésével, de már vesztett pontok tekintetében a fővárosiak állnak a legjobban a ligában. Még csak három bajnokit rendeztek eddig a Stade de Suisse-ben, azon hét pontot gyűjtöttek a berniek, de kétségkívül stabil teljesítménnyel örvendeztetik meg a szurkolóikat idén is. A vendégségbe látogató Fabio Celestini irányította kék-fehérek eddig cseppet sem remekelnek, hiszen még nem sikerült meccset nyerniük. Idegenben még nem is annyira szörnyű a négy meccsen elért három pont, de azért nem is jó előjel a címvédő otthonába látogatva.

 

 

FC Zürich – FC Lugano

A négy győzelmes szezonrajt után négy nyeretlen találkozó következett, de a válogatott szünet előtt sikerült ismét nyernie André Breitenreiter csapatának, akik így tartják a harmadik helyet és csak két pont a lemaradásuk a listavezetővel szemben. A Letzigrund közönsége előtt eddig egyszer hullajtottak pontokat, most pedig szükségük is lesz a szurkolói támogatásra, hiszen a tabella negyedik helyezettje látogat hozzájuk. Az olasz Mattia Croci-Torti legénysége nem áll rosszul a három meccsen elért hat pontjával, amire már lehet alapozni, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szezonnyitányon a mostani házigazdák idegenben nyertek ellenük.

 

(function (el) { window.addEventListener(“message”, (event) => { if (event.origin.startsWith(“https://www.sofascore”)) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + “px”; } } }); })(document.getElementById(“sofa-standings-embed-1060-37158”));

Az állást biztosítja a SofaScore LiveScore

 

Lausanne-Sport – Grasshopper CZ

Még nyeretlen, ráadásul a legkevesebb lőtt góllal rendelkezik Ilija Borenović együttese, akik a tabella utolsó pozícióját foglalják el. Nehéz lenne pozitívumot írni velük kapcsolatosan, mert minden téren lefelé lógnak ki a ligából, erre pedig nehéz építeni, de talán ez a szünet adott némi időt, hogy összeszedjék magukat az újonc elleni csatára. Stade de la Tuilière vendége az a Giorgio Contini trenírozta egylet lesz, akik még nem nyertek idegenben, bár négy meccsen három pontosztozkodás nem is olyan rossz tőlük, s valószínűleg most sem lennének elégedetlenek egy döntetlennel.

 

 

St. Gallen – Servette FC

A szezonnyitón elért idegenbeli győzelem után valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy Peter Zeidler állását félteni kell majd az év során. A zöldmezesek azzal az egy sikerrel büszkélkedhetnek és egyre mélyebbre süllyednek a tabellán, ezt pedig a Kybunpark fanatikusai egyre nehezebben viselik és most már ki kellene szolgálják őket egy sikerrel. Ez persze nem lesz oly egyszerű, hiszen Alain Geiger tanítványai csak egyszer kaptak ki idegenben, ahol többnyire a reaktív stílusukkal tudnak érvényesülni és pontokat gyűjtögetni.

 

 

FC Sion – FC Basel

A szezon első negyede elég felemásra sikeredett Paolo Tramezzani fiainak, akik a tavalyi kínkeserves kilencedik hely után szeretnének tisztes távolságban maradni a kiesés elleni harctól, amihez nagy szükségük van, hogy a Stade Tourbillonban ne tudják legyőzni őket. Ez eddig csak egyszer történt meg idén, s most pedig a listavezető érkezik vendégségbe, akik Patrick Rahmen vezényletével nem csak veretlenek idegenben, de négy meccsen csak három gólt kaptak, ami nem épp kedvező előjel a házigazdák számára.

Kapcsolódó cikkek