Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A török élvonal 25. fordulójának zárásaként három meccs marad vasárnapra, az európai kupákban érdekelt csapatokkal.


 

 

Fatih Karagümrük – İstanbul Başakşehir

Amióta feljutott az élvonalba a hazai együttes ebben a párosításban még nem veszítettek bajnokit, márpedig a forma most is nekik kedvez, s ezt ki is használná Andrea Pirlo együttese. Az előző kilenc meccsükön nem kaptak ki a pontvadászat során, ami elég bíztató, még úgy is, hogy nyerniük sem sokat sikerült, de az Atatürk Olimpiyat közönsége aligha fog ezen fennakadni egy korábbi bajnok elleni összecsapás során. A vendégségbe utazó Emre Belözoglu tanítványai csúnya nagy pofont kaptak odahaza csütörtökön, így most jó élményük aligha van, ráadásul a bajnoki formájuk is pocsék.

 

Sivasspor – MKE Ankaragücü

Igazi „hatpontos” rangadót rendeznek a Yeni 4 Eylül Stadı publikuma előtt, hiszen mindössze egyetlen ponttal van a vonal felett Riza Calimbay alakulata, akik nem elég, hogy az előző két bajnokit elbukták, közben a nemzetközi porondtól is kettős vereséggel búcsúztak, így igazán pocsék formáról beszélhetünk esetükben. Ráadásul a vendégségbe érkező újonc egyetlen egységgel áll jobban, csakhogy Sedat Agcay fiai nyertek az előző körben és egy pontszerzésre most is könnyedén jók lehetnek idegenben is.

 

Alanyaspor – Fenerbahçe SK

Az előző öt meccséből négyszer is vereséget szenvedő Ersun Yanal legénysége nem sok jóban reménykedhet ebben a párosításban, mert az előző két találkozás során mindkétszer egy ötöst kaptak. A Kırbıyık Holding Stadyumu amúgy sem az a bevehetetlen erőd idén, hiszen a meccseik felét tudták csak megnyerni, miközben a vendégségbe érkező Jorge Jesus csapata a második legjobb idegenbeli mérleggel bír, ráadásul idén is két gól felett átlagolnak az otthonuktól távol, s most épp le kell vezetni a feszültséget is a nemzetközi porondon történetek után, így ez nagyon nem néz ki jól a hazaiakra nézve.

Kapcsolódó cikkek