Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A török élvonal utolsó előtti fordulójában a kiesés elleni harc kerül előtérbe, ahol a két hazai együttes közül az egyik búcsút int az első osztálynak a szezon végén.


 

 

Giresunspor – Trabzonspor

Szomszédvár csatára kerül sor a Fekete-tenger partján, hiszen az északi együttesek közül a két legközelebbi méri össze erejét a Çotanak Spor Kompleksi publikuma előtt. A hazai pálya előnyét élvező Irfan Buz fiai még a vonal alatt vannak, ám az előző három körben hét pontot zsebeltek be, amivel életben tartották a bennmaradási reményeiket, sőt egy esetleges győzelemmel ki is léphetnek a kiesőzónából. Hogy ehhez mennyire lesz partner a címvédő az nagy kérdés, mert Nenad Bjelica együttese jobb erőket képvisel, ám egyrészt idegenben zsinórban négyszer veszítettek, másrészt számukra semmiféle tétje nincs ennek az összecsapásnak, maximum az, hogy az ötödik és a hetedik hely közül melyiken zárják a szezont.

 

Istanbulspor – Adana Demirspor

Január első összecsapásáról egy hatossal kellett hazakullogjanak Fatih Tekke tanítványai, akik már ekkor is ott voltak a kiesés közelében, de mindmáig vonal felett tudtak maradni. Most hazai pályán szükséges lenne, hogy begyűjtsék a három pontot, mert az egyetlen riválisuk egyetlen pontra megközelítette őket és így könnyen a vonal alá kerülhetnek. AZ Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu közönsége előtt is Vincenzo Montella alakulata lesz az esélyes, hiszen az idegenbeli mérlegük elég jó, ráadásul a legutóbbi két meccset megnyerték az otthonuktól távol. Ezzel szemben a hazaiak két vereséggel a hátuk mögött nem sok jóra számíthatnak ebben a párosításban.

Kapcsolódó cikkek