Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svéd másodosztály 28. fordulójában a két automatikus feljutást jelentő helyen tanyázó gárda egy sikerre van az élvonaltól.


 

 

Halmstads BK – Örebro SK

Két vesztes meccsel a listavezető helyet már elveszítette Magnus Haglund legénysége, de ha sikerülne visszatalálni a győzelmek útjára, akkor egy év után azonnal visszatérhetnének az élvonalba. Az Örjans Vall közönsége elvárja a sikert immár, méghozzá jogosan, hiszen a másik fentről lecsúszott csapat nem teljesít jól önmagához képest, viszont a közös múltat tekintve az előző négy meccsen nem tudtak nyerni a hazaiak, most pedig kiemelten fontos lenne egy siker, mert még a bajnoki cím is tét. A vendégeknél a nyár végén kinevezett Christian Järdler megvalósította a bennmaradás feladatát, viszont többre nem telt tőle sem, s a gyenge formájuk okán most sem számíthatnak majd sok jóra, bár bele tudnának rondítani az ünnepi reményekbe.

 

IF Brommapojkarna – IK Brage

Ugyan némi kilengés már volt, de a szenzációs menetelés úgy tűnik célt ér, és az újonc a bajnoki cím elsőszámú esélyesévé lépett elő az előző hetekben. Christer Mattiasson fiaira komoly rangadó vár, de ha sikerülne a Grimsta IP fanatikusait három ponttal boldogítani, akkor kezdődhetne is a buli a feljutás megünneplését illetően. Van elszámolni valójuk a vendégségbe érkező Klebér Saarenpää tanítványaival, hiszen a negyedik fordulóban csúnya pofont kaptak tőlük, viszont a zöld mezesek a negyedik helyen állva még harcban vannak az osztályozós helyért, aminek eléréséhez egy pontot legalább kellene hazavinniük.

Kapcsolódó cikkek