Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svéd másodosztály 15. fordulója eléggé elhúzódik, de akadnak izgalmak a legvégére is.


 

 

Trelleborgs FF – Skövde AIK

A legdélebbi együttes eddig mindössze egyetlen alkalommal kapitulált a Vångavallen közönsége előtt, ez pedig a nem épp legjobb formában lévő Kristian Haynes fiainak is reményt adhat, hogy a tavalyi hetedik helynél előrébb fognak ráfordulni a szezon második felére. Ehhez szükségük lenne a három pont otthon tartására, de ez a mostani rivális ellen még sosem sikerült, mert a közös múlt során nem eddig négyből háromszor is a vendégek nyertek. Az újoncnál Tobias Linderoth alakulata remekül áll egyelőre és a formájuk is rendben van, s ha estleg jönne egy újabb idegenbeli siker, akkora akár a dobogón is zárhatják az idény első felét.

 

Örgryte IS – Västerås SK

Az utolsó előtti helyen tanyázó göteborgiak a Gamla Ullevi gyepén fogadják a kisebb levegővételhez jutó, már a vonal felett lévő található riválisukat, akik ellen nagyon kellene a három pont Dane Ivarsson fiainak, bár tavaly két döntetlen született ebben a párharcban az ő irányítása alatt. A vendégeknél csak a másodikon ott Kalle Karlsson vezetőedző, de egylete az utóbbi időben egész szépen gyűjtögette a pontokat, így valamivel nagyobb reményei lehetnek a jó szereplést illetően, mint a hazaiaknak.

 

Östers IF – AFC Eskilstuna

Az élvonalból kiesett hazaiak már túl vannak egy szezon közbeni edzőcserén, ahol Axel Kjäll lett kinevezve, akinek az irányításával megvolt a kezdeti lendület, de a legutóbbi négy meccsen három pontot gyűjtve a stabil középmezőnybeli helyeken megragadtak. A Visma Aréna fanatikusai előtt egyelőre felemás az új edzővel való eredményesség, mert két győzelem mellé két vereség is jár, márpedig a tabella harmadik helyén tanyázó újonc ellen cseppet sem biztos a siker. Bosko Orovic csapata jó formában van, de ezt az idegenbeli mutatójuk ezt nem adja vissza, mert az otthonuktól távol négy meccsen egy pont, bár az legutóbb jött össze.

Kapcsolódó cikkek