Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svéd másodosztály 23. fordulójában a listavezető idegenbe látogat, az osztályozóra pályázók pedig egymással néznek farkasszemet.


 

 

AFC Eskilstuna – IK Brage

A dobogó alsó fokáért való harcok során kulcsfontosságú összecsapásra kerül sor ezúttal, aminek a Tunavallen ad otthon. A tabella hatodik helyén álló, négy pontos lemaradásban lévő Jawad Al Jebouri tanítványai annak ellenére reménykedhetnek, hogy az elmúlt néhány meccsen elég hullámzó formát mutattak, de összességében az egyik legjobb hazai mérleggel bírnak, amire bátran építhetnek még egy közvetlen rivális ellen is. Klebér Saarenpää munkája évek után beérni látszik, hiszen a vendégek jelenleg magukénak tudhatják a harmadik, osztályozós pozíciót, ráadásul idegenben sem kell megijedniük senkitől sem, hisz tíz mérkőzés alatt csak egyszer szenvedtek vereséget. Ugyan kicsit sok a döntetlen, de most a pontosztozkodás is nekik kedvezne, mert fogyna a hátralévő körök száma és nem csökkenne az előnyük.

 

 

Norrby IF – Halmstads BK

Az elmúlt hetek során ismét gyűjtögeti a pontokat Mak Lind alakulata, de az öt mérkőzésen elért három döntetlen és egy győzelem kevés lehet, ha a riválisok is hasonló teljesítményt hoznak, mert nekik egyelőre csak a vonal alatt van helyük a tabellán. Reményre adhat okot, hogy a Borås Aréna közönsége előtt már pozitív mutatóval állnak, de ez könnyen visszaeshet negatívba, mert a listavezető érkezik vendégségre, ráadásul Magnus Haglund legénységének van elszámolni valója a hazaiakkal, ugyanis áprilisban kikaptak odahaza velük szemben. Most idegenben, a legjobb vendégmérleg birtokosaként joggal reménykednek a három pontban, ami már a bajnoki cím szempontjából is fontos, mert az újonc győzelmi sorozata miatt nagyon közel került hozzájuk.

Kapcsolódó cikkek