Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svéd másodosztály 11. fordulójának zárónapján az élvonalból lecsúszok kapnak főszerepet.


 

 

Helsingborgs IF – Jönköpings Södra IF

Az élvonalbeli búcsút követően a teljes széthullás irányába tart a korábbi hétszeres bajnokcsapat, amely öt éve megnyerte a második vonal küzdelmeit, de idén alighanem annak is örülnének az Olympiastadionban, ha a kedvencek nem esnének ki végül. Álvaro Santos csapata pocsék formában, a szezon harmadánál egyetlen győzelmet aratva várja a folytatást, hátha most a smalandiak ellenében sikerül valami sikert elérni. Ha a vendégségbe érkező Andrés García fiainak mérlegét megnézzük, akkor az egy pont esélyes, mert idegenben ugyan veretlenek a spanyol mesterrel, de négyből háromszor is döntetlent játszottak, ami most is reális forgatókönyv lehet.

 

GIF Sundsvall – GAIS

Véget ért az első osztályú álom, ám most ideje volt újra tervezni és átalakítani, amihez a vasternorrlandiak nagy bátorsággal egy meglepő húzásra szánták el magukat, mikor kinevezték Douglas Jakobsen vezetőedzőt. Az ifjú tréner azonban egyelőre kiváló munkát végez, az NP3 Aréna publikuma pedig imádja a mestert, aki látványos futballt nyújt csapatával, amely három pontra van a feljutóhelyektől. A vendégségbe érkező göteborgiak lehet, hogy nem olyan modern focit játszanak, de Fredrik Holmberg tanítványai újoncként is egy ponttal jobban állnak, mint a házigazdák. Noha most egy hármas nyeretlen szériában vannak, amit az odahaza remeklő együttes ki is használhat, de a vendégeknél a fő a bennmaradás kiharcolása és ezen az úton már elég jól előre szaladtak.  

 

Örgryte IS – Landskrona BoIS

Tíz mérkőzésen tizennégy pont a mérlege mindkét együttesnek, amivel a középmezőnybe lehet elhelyezkedni. A hazaiaknak ennél magasabbra törő reményeik voltak a szezon kezdetén, így most a Gamla Ullevi közönsége előtt nyomás lesz Jeffrey Aubynn tanítványain. A göteborgiak vendége a déliek lesznek, a liga egyik legfiatalabb csapata, megannyi saját nevelések és bizony Billy Magnusson csapatának ez a reális helye a tabellán. Ők nem akarnak kiesni, az az elsődleges cél, minden már pedig már ajándék számukra.

Kapcsolódó cikkek