Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svéd másodosztály 25. fordulójára kerül sor, ahol vasárnap két meccsen három kiesés ellen küzdő csapat is érdekelt lesz.


 

 

Utsiktens BK – Västerås SK FK

Az újonc remekül halad afelé, hogy ne legyen már sokáig érdekelt a kiesési harcban, de ahhoz ezúttal hazai pályán is le kellene győznie Bosko Orovic legénységének a vendégségbe érkező közvetlen riválist, ahogy tették azt áprilisban idegenben is. Akkor nagy pofonba nézett bele Kalle Karlsson alakulata, akik már most is osztályozós helyen tanyáznak és az idegenbeli mérlegük alapján nem is kell azt remélni, hogy most fognak kimozdulni onnan, bár a házigazdák sem kápráztatják el a Ruddalens IP közönségét, hisz hat meccs óta nem nyertek odahaza. Nagyon döntetlen gyanús ez a párharc, ami inkább a hazaiaknak jó, de nekik sem túlzottan.

 

Norrby IF – Skövde AIK

Mindössze kettő ponttal van az osztályozós helyek felett Mak Lind csapata, akiknek nagyon fontos lenne, hogy valamilyen úton módon, de otthon tartsák mindhárom pontot. Erre az alapján van is esély, hogy az előző három alkalommal, mikor a Borås Aréna közönségének támogatását élvezhették, akkor két győzelem és egy döntetlen volt a mérlegük. Az sem hátrány, hogy bár az újonc tíz ponttal jobban áll és még mindig nagyon biztató az idegenbeli mutatójuk, Tobias Linderoth fiai az előző két túrájuk során kikaptak, így most itt az esély a hazaiak előtt, hogy visszavágjanak a tavaszi vereségért.  

Kapcsolódó cikkek