Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svájci élvonalban vasárnapra három meccs marad a dobogóért harcolókkal.


 

FC Basel – FC Sion

A bajnoki versenyfutásban jól alakult eddig Patrick Rahmen csapatának a sorsa, azonban a télen történt változások alapján a keret gyengült, ami rosszul érintheti a céljaikat is. Odahaza ettől függetlenül a gyenge mérlegük miatt van miért aggódni, mert kellene nekik a döntetlenek helyett győzelmeket abszolválni. Most a St. Jakob-Park vendége a tabellán hatodik, olasz Paolo Tramezzani által irányított együttes lesz, akiknek jól indult az új esztendő, de az idegenbeli mutatójukon most kellene kicsit kozmetikázni, mert az még mindig elég gyászosan fest.

 

St. Gallen – Young Boys

Az előző idény remeklése után idénre teljesen szétesni látszik Peter Zeidler legénysége, amely már a nyáron is sokat gyengült és a télen sem érkezett igazán erősítés, ami alapján a tabella nyolcadik helyén tanyázó zöldmezesek nem tudni miben bíznak a bennmaradásért folyó harcokat illetően. A Kybunpark közönsége eddig csak kétszer ünnepelhette a kedvencek sikerét, amit nem lesz egyszerű háromra növelni most, hiszen a címvédő érkezik vendégségbe. David Wagner fiai megszenvedték a kettős terhelést, ami főleg az idegenbeli meccseiken érződött, így most is lehetnek kétségek a sikerük kapcsán, de annyival többre hivatott a berni együttes, hogy papíron nem lehet kérdéses a három pont.

 

Lugano – Luzern

Vereséggel indította az új évet Mattia Croci-Torti együttese, akiknek ezzel sikerült gyorsan lépéshátrányba kerülni a dobogóért vívott harcban. A rosszkor jött botlást, most odahaza a Stadio Cornaredo fanatikusai előtt kell kijavítani, hiszen a vendégségbe érkező Sandro Chieffo tanítványok mindössze a kilencedik helyen teleltek és ők is egy súlyos pofonnal indították az esztendőt, ami alapján nem sok bizakodásra okot adó jelet tudnak magukkal hozni.

Kapcsolódó cikkek