Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A 15., és a 16. fordulóból is rendeznek összecsapást, melyeket a koronavírus miatt kellett halasztani. jelenleg van már csapat, amely 19 mérkőzésen is túl van, meg van olyan is, amelynek eddig csupán 16 összecsapását sikerült lebonyolítani. Pályára lép a címvédő, lesz egy középmezőnybeli rangadó is, illetve közelebb kerülhetünk a kiesés elleni harc helyezkedéséhez is, hogy miként alakulnak a dolgok azonos meccsszámok esetén.

 

Servette – St. Gallen

Mindkét együttes 17 meccsen van túl, melyek során 23 pontot gyűjtöttek, csak míg a hazaiak egy győzelemmel lezárták a három mérkőzésből álló nyeretlenségi szériájukat, addig a vendégek még masszívan benne vannak a gödörben, mert zsinórban három vereséget könyvelhettek el. Az idei két meccsük közül ebben a felállásban egy döntetlen, fordított pályaválasztással egy hazai siker jött össze. Most a hazaiak tűnnek esélyesebbnek, amivel kiegyenlítenék az idei mérleget.

Young Boys – Lausanne-Sport

A címvédő és listavezető előnye tíz pont jelenleg és hazai pályán csupán egyetlen vereséget szenvedtek kilenc meccs alatt, de az a szezon során elszenvedett bukásai száma is. A vendégeknek csak ez az egy elmaradt meccse van, így 18 forduló alatt 20 ponttal négy pontos előnyük van az osztályozós hely előtt. Idegenben mindössze egyetlen győzelmet hoztak össze, amivel nagyon nem lehetnek bizakodóak a fővárosba utazva.
 

Luzern – Lugano

A hazaiak az osztályozós, kilencedik helyen áll egyetlen ponttal a liechtensteiniek előtt és négy pontra a vonal biztonságos felétől. A hazai pályán elért két győzelem nem épp bizakodásra okot adó teljesítmény, de hátha most sikerül ezen javítani. A vendégek három mérkőzés óta nem kaptak ki, de a legutóbbi két alkalommal csak döntetlenre futotta az erejükből. Ideje lenne nyerni ismét, mert bár pontazonossággal állnak a harmadikkal és van két meccsük még velük szemben, ha nem szerzik meg a kötelező pontokat, akkor nyitva marad a kapu és az előzés lehetősége egy kis hiba esetén.

Kapcsolódó cikkek