Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Bő két hónapja, hogy bezárt az átigazolási piac, azonban a jövő tervezése most sokkal intenzívebben folyik, mint akkor, amikor konkrétumról beszélnek. Most nagyon pereg Mbappé távozása, vad összeesküvés-elméletek esnek ki az ember elé, nyilatkozat, annak cáfolata, és mindezek felett Fabrizio Romano, az állítólagos transzferguru napi féligazságai. Itt szerepel Szalai Ádám is, bár ő nem pont azon az oldalon, ahol a francia kavarógép.

Ha már átigazolás és szerződés, nemrég Lionel Messi kontraktus tervezetének egy példánya kikerült a titkos zónából. Egészen elképesztő igénnyel állt elő az argentin, családi páholyról sajátjainak és Luis Suárez szeretteinek, közeli rokonságának karácsonyi repülőjegy, persze luxi kategóriában, a megszorítás miatt ki nem fizetett pénz későbbi utalása, csupa finomság. Egy olyan kőgazdag pasiról, mint Messi senki nem gondolná, hogy ennyire pitiáner alak. Éppen lehet nem ő, talán a menedzsere, esetében édesapja olyan végtelenül mohó, hogy még a bőkezű léhaságáról ismert Barcelona vezetőség is megálljt parancsolt az agymenésnek!

Mario Balotelli is híres fiú ilyen ügyben. Ő boldogult Mino Raiola ravasz menedzser jó tanítványa, belevetette a szerződésébe, ha egy szezonban nem állítják ki háromszor, akkor egymillió eurós bónusz illeti.

A kínálkozó lehetőségből Neymar legtöbbet kifacsarta. A brazil olyan apróságért kap nem aprópénzt, például 2,5 millió eurót, ha nem kritizálja a menedzsere döntéseit. 375 ezer üti a markát a szurkolók köszöntésekor, és 2 millió, ha az Aranylabda nevű bohóckodáson az első háromban végez!

Elég cifra történet Giuseppe Reina-é. Az Arminia Bielefeld focistája kikötötte, hogy klubja minden évben köteles számára egy új házat építtetni. A sportoló nem gondolkodott alaposan, a ház méretét nem adta meg, így a bielefeldi klub ígéretét tartva évről évre átadott egy házat. LEGO-ból.

Izgalmas történet Rolf-Christel Guie-Mien esete. 1999-ben a Karlsruhétól ment az SGE együtteséhez, szerződésében rögzítve, hogy új egyesülete befizesse feleségét egy főzőtanfolyamra. Hát ez így kicsit komikus, az viszont kimondottan drámás lehetett, amikor Guie-Mien asszonya meghallotta, milyen szörnyen főz élete emberének. Mehetett újra gondolni az összes konyhai ismeretét.

Vagy agyonverte emberét…

Kapcsolódó cikkek