Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A török másodosztály 15. fordulójának vasárnapi játéknapján három rangadót rendeznek playoffba jutási terveket szövögető együttesek közt.


 

 

Manisa FK – Keciörengücü

A jelenleg hetedik, utolsó rájátszás helyen tanyázó Levent Eris legénysége az előző két meccsén négy pontot zsebelt be, ráadásul hazai környezetben mindössze egyszer kapituláltak, ami jó alapot adhat nekik egy közvetlen rivális elleni derbi előtt. A vendégségbe érkező Taner Taskin fiai két ponttal előzik a házigazdákat, s idegenben a legutóbbi alkalommal veszítettek először, amit valamelyest tudtak kompenzálni a következő két találkozó négy pontjával. A vendégek edzője már ez előző idényben is ott volt a kispadon, mikor egy ponttal távoztak a Mumin Ozkasap Stadion közönsége elől, s az a döntetlen most is erősen benne van a levegőben a két csapat közt.

 

Adanaspor AŞ – Göztepe AŞ

Győzelemmel mutatkozott be az előző fordulóban Eyüp Arin a hazai kispadon, s most ismét hazai környezetben bizonyítaná, hogy nem csak egyszeri eset volt az a három pont, hanem innentől a Yeni Adana Stadyumu közönsége sokkal bizakodóbb lehet a kedvenceket illetően, mert elindulnak a playoff helyek irányába, amiről álmodoznak is. Ehhez most a közvetlen riválisnak számító Ekrem Dag irányította alakulatot kellene két vállra fektetni, akik eggyel kevesebb meccset játszva pontszámra ugyanúgy állnak, mint a házigazdák. Idegenben a legkevesebb gól szerezve tudtak két sikert aratni öt vereség mellett, ami alapján nem mondhatóak túl jól szereplő együttesnek az otthonuktól távol. Az élvonalból kipottyanva az azonnali visszajutás volna a terv, amitől egyelőre messze elmaradnak, de egy siker lendíthetne ezen.

 

Altay Izmir – Boluspor Kulübü

Jó formában van a legutóbbi meccse elmaradása ellenére is Sinan Kaloglu együttese, akiknek most esélyük nyílik egy előttük álló csapatot legyőzve közelebb kerülni a playoffhoz, ha sikerülne otthon tartani a három pontot az Alsancak Mustafa Denizli Stadion közönsége előtt. Van mit javítaniuk a saját szurkolók szeme láttára, mert nem épp fényes a mérlegük, de ki ellen lehetne ezen javítani, ha nem az élmezőny egyik olyan csapata ellen, amely idegenben pocsékul szerepel. Márpedig Sait Karafirtinalar tanítványai az otthonuktól az előző négy alkalommal csak két pontot tudtak bezsebelni, ami egy újabb túra alkalmával, mikor egy remeklő riválishoz utaznak nem sok jóval kecsegtet.

Kapcsolódó cikkek