Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A török másodosztály 23. fordulójában négy meccs jut a második játéknapra, méghozzá helyezésbeli rivalizálás miatt különösen fontos összecsapások lesznek ezek.


 

 

Bandirmaspor – Denizlispor

Első alkalommal szeretné azt látni a Bandirma 17 Eylül Stadyumu közönsége, ha a kedvencek nyerni tudnának ebben a párosításban, ami már csak azért is lesz komoly elvárás Mesut Bakkal együttesével szemben, mert miközben ők a rájátszást jelentő helyeket ostromolják, addig a vendégségbe érkező Giray Bulak csapata épp az utolsó pozíciót foglalja el a tabellán. A fekete-zöld alakulat kétszer látogatott el ide, s mindkétszer ponttal, illetve pontokkal távozott, bár az idei szezonban idegenben nagyon nem megy nekik, de abban reménykedhetnek, hogy fordulópontot jelent majd ez a túra.

 

Erzurumspor – Tuzlaspor

Kiesés ellen küzdők kiélezett csatájára kerül sor a Kâzım Karabekir Stadyumu közönsége előtt, ahol is Muzaffer Bilazer legénysége története során először szeretné legyőzni a közvetlen rivális, amely egy pontos előnyben van hozzájuk képest. A vendégségbe érkező Özcan Bizati egyelőre nem volt jól kiválasztott vezetőedző, hiszen három meccsen három verség a mérlege a csapatnak az irányításával, s ennek okán már valóban ott vannak a kiesést jelentő helyek közvetlen közelébe. Nekik is nagyon kellene egy siker és az őszi könnyed siker okán a játékosok tudhatják a győzelem receptjét ebben a párosításban.

 

Boluspor – Pendikspor

Az öt 34 pontos együttes közül kettő egymással nézhet farkasszemet a Bolu Atatürk Stadyumu fanatikus tábora előtt. Sait Karafirtinalar legénysége annak tudatában várhatja az összecsapást, hogy az ősszel idegenben már nyerni tudtak az újonc otthonában, így most hazai környezetben ismét szeretnék a három pontot bezsebelni Osman Özköylü csapata ellenében. Az otthoni egyetlen vereség kellő önbizalmat kell, hogy adjon a házigazdáknak, csakhogy a vendégek a legjobb idegenbeli mérleggel rendelkeznek a ligában, ami alapján szintén okkal hihetnek abban, hogy nem fognak vereséggel távozni.

 

Çaykur Rizespor – Yeni Malatyaspor

A játéknap utolsó találkozójára a Çaykur Didi Stadyumu közönsége előtt kerül sor, ahol is a két élvonalból búcsúzó gárda csap össze. A hazaiak már csak a tabellán elfoglalt helyezések alapján is komoly favoritok lesznek, hiszen Bülent Korkmaz alakulata a hatodik és három meccses veretlen sorozatban van, míg a vendégségbe érkező, az új évre kinevezett Yilmaz Vural irányította egylet, a rutinos vezetőedző három meccsen négy pontot hozott össze. Az őszi nagyon sima idegenbeli győzelem után, most otthon is várható, hogy egyoldalú mérkőzés lehet ebből, még annak ellenére is, hogy javuló tendenciát mutatnak a vendégek.

Kapcsolódó cikkek