Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Castagne iránt az átigazolási időszak folyamán érdeklődött már többek között olasz élcsapat is, nem véletlen, hogy nem került be az utóbbi két fordulóban a Leicester City keretébe.

Castagne 2020-ban írt alá egy olyan Leicesterhez, amely akkoriban Brendan Rodgers irányításával kétszer is az utolsó fordulóban maradt csak le a BL-csoportkört érő helyezéstől (2019-20 és 2020-21). Az észak-ír menedzserrel közönségszórakoztató játék jellemezte a Farkasokat, amiben a belga szélsőhátvéd megkapta a kellő szabadságot, ezt három gólpasszal és két góllal hálálta meg első szezonjában. Teljesítményét minden bizonnyal csak fokozta, hogy a 2016-os angol bajnoknál szerepelt számos honfitársa. Fontos szerepe a 2022-23-as, kieséssel végződő szezonban egyaránt megmaradt, és ugyanannyi találat, valamint gólpassz fűződött a neve mellé, mint 2020-21-ben a Premier League-ben.  Robbanékonysága révén könnyen kidolgozza magának a megfelelő pozíciót egy-egy beadáshoz; Leicesterben emellett sokoldalúsága miatt kedvelik, hiszen mindkét szélen, illetve jobb oldali középhátvédként szintén elboldogul. 

Juventus

Kétségkívül a Juventus a legkitartóbb érdeklődő Castagne iránt, aki maga is szívesen visszatérne a Serie A-ba, ahol korábban az Atalantát erősítette – számolt be róla a Tuttomercatoweb. Jóllehet szűkebbek lettek Massimiliano Allegri választási lehetőségei a széleken – Juan Cuadrado távozott, Mattia de Sciglio pedig sérülés miatt nem bevethető -, de az Ekl-ből való kizárás miatt nem vár kettős terhelés az Öreg Hölgyre, így nincs égető szüksége egy szélső védőre. 

Fulham

A Juventusnak a Fulhammel kell megmérkőznie az egykori Atalanta-játékosért. Az Athletic megírta, hogy a nyugat-londoni klub feltétlenül igazolna egy új szélső védőt, igaz egyelőre nem tudni, hogy tárgyalások zajlottak volna a két angol fél között. 

Leicester City

Július legvégén a belga szárnyvédő jelezte távozási szándékát a Leicester vezetőségénél – számolt be róla Nicolo Schira. Az olasz újságíró hozzátette, hogy a Farkasok csak 15 millió eurót kérnek az amúgy 25 millió eurós értékű Castagne-ért. A football-london szintén arról számolt be, hogy a belga válogatott felkerülhet a Leicester eladási listájára a fizetések csökkentése érdekében. A belga védő szeme előtt ráadásul ott lebeg a 2024-es Európa-bajnokság: hiába számítanak rá alapemberként, egy másodosztályban eltöltött idény kérdésessé teheti a helyét a nemzeti csapatban. Enzo Maresca vezetőedző több kérdéses jövőjű alapemberét hagyta ki a keretből, köztük Castagne-t, a Huddersfield, valamint a Cardiff City elleni bajnokin. 

Szerző: Bózsik Tamás Pál

Kapcsolódó cikkek