Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Red Bull Salzburg – Admira

A címvédő és listavezető hazaiak ezúttal a ligautolsót fogadják, ami még akkor is országos egyes, ha nem lenne ennyire meggyőző idén is az „energiaitalosok” játéka a bajnokságban. A vendégek nincsenek kilátástalan helyzetben, mert három ponton belül két rivális is található, de nem valószínű, hogy ezen a meccsen sok babér terem majd nekik.
 

Wolfsberger AC – WSG Swarovski Tirol

A hazaiak csak az ötödikek, ami az ősszel a kettősterheléssel magyarázható volt, a tavasszal viszont már nincs kifogás, szimplán rendkívül hullámzó a teljesítményük, amivel nem lehet a dobogóról álmodozni. A vendégek hat mérkőzéses nyeretlenségi szériában vannak, amit az idegenbeli mérlegük se tesz szebbé, amivel sokkal rosszabbul fest a helyzetük, mint valójában, ahol még némi esély mutatkozik arra, hogy a felsőházba zárjanak az alapszakasz végén.
 

Ried – LASK Linz

A hét meccses nyeretlenségi széria meghozta a „jutalmát”, mert már csak három pont az előnyük az utolsó helyezettel szemben és biztosan az alsóházban fogják kezdeni a szezonzárást, méghozzá ott is limitált előre lépési esélyekkel. A vendégek nagyon belelendültek a tavasszal és már a harmadik helyen állnak, mindössze kettő pontra a másodiktól, ami a reálisan elérhető legjobb helynek tűnik számukra idén is.
 

St. Pölten – Rheindorf Altach

A hazaiak két vereséget elszenvedve távolodnak a felsőháztól, de még nincs veszve minden, viszont kellene hozni az úgymond közvetlen riválisok elleni meccseket, amikkel hadilábon állnak a szezonban. A vendégek az utolsó előtti helyen a kiesés elleni harc kellős közepén tanyáznak, a helyzetük nem egyszerű, de nem is kilátástalan.

 

Sturm Graz – Austria Wien

A liga legjobb védelmével rendelkeznek a hazaiak és ezúttal ezt egy ősi rivális ellen kellene kamatoztatni, mert a szezon ezen szakaszában már fontos lenne, hogy az alsóházi ellenfeleket odahaza simán letudják. A vendégek szenvednek idén is, nehezen behatárolható, hogy mire is lehet tőlük számítani, mert kissé nagy a fejetlenség hosszú évek óta.  
 

Rapid Wien – Hartberg

A meglepetésre továbbra is második helyen álló hazaiak abban reménykednek, hogy visszatérhetnek az európai kupaporondra, ahol már a számukra nagy segítséget jelentő anyagiak is megjönnének. A vendégek a legjobb formában lévő együttes jelenleg, hét mérkőzés óta nem kaptak ki, és már a felsőházba is beférnek. A folytatás számukra nem egyszerű, de most kell megmutatni, hogy mitől is voltak eddig sikeresek.

Kapcsolódó cikkek