Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Newcastle United-Liverpool, szombat 18:30

Kevin Keegannél mutogattak rájuk, mekkora óriás egerek, Alan Shearer az égbe emelte őket! A közelmúltban is a központban szerepeltek, csak akkor negatív szövegkörnyezetben. Most a Newcastle a liga bezzeg csapata, nem kevéssé az arab gazdák pénzének köszönhetően. Sejthetően a tulajok nem szólnak bele a munkába, erre találtak értő embert. Eddie Howe remek formára barkácsolta együttesét, lógó fejjel legutóbb tavaly augusztusban jöttek le a pályáról. Igaz, vásároltak is a haderőhöz, ettől még lehetnének rosszak is, lásd Chelsea, de nem, ők makrancosak, sikeréhesek, kegyetlenül rámennek minden kupára, bajnoki pontra. Hazai pályán kimondottan ők az esélyesek az eddig jobbára eső-kelő Liverpoollal szemben. A vörösök múlt hétvégén ugyan nyertek az Everton ellen, ez szinte kötelező. Nincsenek bombaformában, sőt semmilyenben. Szeretnék megúszni ezt a kirándulást, nem feltétlen ők kapják el a dübörgő Unitedet!

Tipp: 3-1 20,00

Borussia Mönchengladbach-FC Bayern München, szombat 15:30

Az FCB nyertes párizsi kirándulása esélyessé tette a bajorokat a BL-továbbjutásra, viszont két rossz dolog szembetűnt. A vb-ről visszatérő Upamecano pokoli formában ingadozik. Hol rossz, hol sokkal rosszabb. Ennél feltűnőbb, vitathatóbb bulvár téma Serge Gnabry kedd esti hajviselete. A párizsi divathétre látogató támadó ezért a kirándulásért keményen kapott, ha jól játszana, lehalkítaná az ellenzőket, ez viszont cseppet sincs így. A függönyrojtszerű hajfonatra pimpelt, fejtetőn csavart briós viselet több mint röhejes. Menő, csak neki nem a frizura hordása a feladata.  És igen, Sommer kapus fogadtatása sem lesz könnyű menet, bár amennyi jót tett a ’Gladbachért, illő lenne nem árulózni. A vendégek a Hertha elleni pipogyaságukat próbálják Münchenben jóvátenni. Nem ígérkezik teljesíthető feladatnak. Hacsak nem igazolják le Ethan Hunt ügynököt, aki már annyi, de annyi lehetetlen küldetést teljesített!

Tipp: 0-4 16,00

Paris SG-Lille, vasárnap 13:00

A kedd esti, Bayern elleni BL-meccsen újfent bizonyosságot kapott, a PSG egy biztonságos kifizetőhely motiválatlan játékosoknak. Szegény Galtier edző már sejti, ezekkel a fickókkal szép lehet, okos nem. Védhetetlenül feltűnő jelenet: a bajorok a hazaiak térfelén cicáztak, Neymar legfontosabb dolga a hatalmas örvénylés közepette, a cipőfűzője rendben legyen. Ennyire érdekelte a BL-meccs. Lassan Donnarumma potyáját is elismeri mindenki, annak ellenére, hogy pár parádét bemutatott. Ez vereségük esetében semmit nem releváns. A francia bajnokságban idegesítő botladozás, a dühös fővárosi szurkolók nekimentek a csapatnak, ehhez jött az öltözőbéli civakodás, amit egyébként átlagos hétköznapi eseményre redukált a csapat hangembere. A BL-meccsen egyedül Mbappé játszott lelkesen. A Lille párszor szűken nyert, aztán bőségesen locsolta a gólokat, pár zűrös vereség, legutóbb a Francia Kupát hagyták ott. Szerény esélyük a PSG pillanatnyi kaotikus, rosszkedvű állapota. A Lille 27 kapott gólja nem rossz, de nem elég jó, a csapat a szezonban csak kapar, az elején repültek, aztán süllyedés, a jelen pedig a közepes stagnálás. Cseppet sem biztos, hogy Párizsban sikeresek lesznek. Oda most kevesek.

Tipp: 1-0 8,50

Kapcsolódó cikkek