Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Pont pár órával ezelőtt kopácsoltam arról, hogy mekkora egy óriás kamuflázs ez a FIFA-díj-kiosztósdi!

A Zsóri-fiú friss sikerének elfogultsága miatt a Puskás Díj kivételével ennek az egész hacacárénak amúgy tökre semmi értelme. Úgy fest, hogy azok a nemzetközi szervezetes srácok el kell, hogy fedjenek valami irtó nagy disznóságot, ami éppen aktuálisan arról szól, mennyire kenték meg az arabusok a vb-helyszín miatt Pep Guardiola vezetésével az afrikai küldötteket, esetleg a súlyosan beteg Franz Beckenbauer, a germán fociisten hogyan keveredett korrupciós botrányba a 2006-os német-torna miatt. Szóval, téma akad rendesen, persze ahol a nagy zsé, ott sűrűn mozognak éhes emberek, még kétesebb sztorikkal, tervszerűen, akár precízen konspirációt szerveznek, végrehajtanak. Ha esetleg valaki rajtuk ütne, kitálalná a piszkos ügyeket, azt közös erővel eltapossák, aztán ha fokozódik a forró és kényelmetlen helyzet, akkor – persze jól megfizetve –, végső esetben pár, nekik tulajdonképpen kellemetlen arcot odadobnak áldozatként, majd az igazságosztók kezüket leporolva kijelentenék, lám ők mindent megtettek a tisztasági törvény miatt, jöhet a „fair play”.

Mekkora színház, alakoskodás! Igazából, meg kis rosszindulattal erről szól ez az összejövetel, ahogyan a rómaiak is megmondták: cirkusz kell a népnek! Az sem számít, ha irgalmatlan sokba kerül, hiszen visszajön az, a FIFA sosem ad olcsón semmit, sőt nagyon drágán, ahogyan az UEFA is. Az amúgy is nagypénzű tévé társaságok majd jól megfizetik ez a marháskodást, addig is csend a botrány körül!

Na, ez a témázás, amikor, hopp, egyszer csak jött az üzenet, az egyik szavazó totál hozzá sem nyúlt az idei versengéshez, viszont szavazata ragyogóan ott virít, egyértelműen olvasható a listán a neve mellett. Hát ezt meg hogyan így hogyan?  Majd, hirtelen egy másik, az első eset főszereplőjétől irdatlan távolságra élő voksoló ember felvetése: ő ugyan tavaly még benne volt, idén biztosan nem kérdezte senki, az viszont tisztán látszik, valaki helyette megírta, kit gondolt a legjobbnak ebben a vicces vetélkedőben!  

Fogadjunk fenntartásokkal a FIFA döntéseit…

Kapcsolódó cikkek