Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A sevillai pálya automata locsolórendszerét piszkosul nem érdekelte a német RTL pálya széli stúdiója, dirr, nyakon locsolta az éppen látványosan élőző stábot! Az egyébként felettébb szemrevaló moderátor hölgy nagyon nevetett, Karl-Heinz Riedle is mosolygott, majd egy világosító férfi a testével védte a kimondottan csinos nőt! Hát igen, Kalle Riedle. Ott ő a szakértő.

Meghívták Karl-Heinz „Charly” Körbelt is. Az egykori Frankfurt kapitány szörnyen megöregedett, cserébe roppant boldogan beszélt a mostani fickókról. Apropó Körbel, ő nagyon védte és imádta Détári Lajost, aki annak idején az Eintrachtot, egy pazar szabadrúgással, magyar színekkel díszített Puma cipőben német kupagyőztessé emelte!

Nem csak a tévéseknek támadt nehézsége a stadionnal, Peter Fischer, az SGE elnöke magából kikelve őrjöngött, a 200 000 jegyigénylésükből csak 10 000-en jöhettek az általa csak egérlyuknak nevezett épületbe! Fischer elnök arca amúgy megér egy kozmetikai tanulmányt! Durván jól látható a napi sok csomag cigaretta, hozzá rövidital, konkrétan vodka gyömbérrel! A férfi külsőre tiszta olyan, mint a szederszínű Lobanovszkij mester! Fischer elnök az otthoniakról bőven gondoskodott, a Deutsche Bank Stadionban 60 000-en nézték a finálét egy 400 négyzetméteres kivetítőn, meg a normálon, ami a Bundesliga meccshez jár!

Maga az Európa Liga döntő közepes minőséget hozott! Az nehéz elképzelni, hogy Fecesin vagy Ceferin – csúnyán keverhető a két név – UEFA góré meddig tolja a rém gyenge szlovén játékvezető haverjait! A meccs elején Sebastian Rode fejét felszántotta egy skót a stoplis cipőjével, ömlött a vér a németből, vagy hat percig restaurálták, mire szaladhatott. A szlovén sporinál ez semmi! A későbbiekben sem szolgált a játékvezető, inkább csak látványoskodott, a végén meg majdnem puszilkodott az elnökkel!

A Frankfurt sorozatos védelmi hibából összehozta a Rangers vezető gólját, Glasner edzőnél nincs kímélet, a legnagyobba vétkező Tuta nevű játékosát egyből lekapta a pályáról. Tiszta szerencse, hogy Borré, a kolumbiai gólágyú egyenlített. Jöhetett a hosszabbítás, pár Trapp bravúrral, szórványos német ellen-kísérlettel, majd a büntetőzés!

Kevin Trapp egy nagy védéssel sírba döntötte a skót álmot! Amúgy a tizenegyes párbajban részt vevő majdnem összes játékos piszok jól végezte a munkáját, esélyt sem hagyva a kapusoknak! A sorozat vége előtt Aaron Ramsey próbáját kiütötte Trapp, onnantól karnevál Sevillában és Frankfurtban!

Trapp, Trapp, hurrá!

Kapcsolódó cikkek