Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A harmadik számú európai kupasorozat utolsó csoportkörében három olyan összecsapást is rendeznek, ahol egymással néznek farkasszemet a közvetlen riválisok, hogy eldöntsék ki a jobb.

 

Partizan Belgrad – Anorthosis Famagusta

A B jelű négyesben az első hely sorsa már eldőlt, amit biztosan a belga KAA Gent kaparintott meg, azonban a második, még továbbjutást érő pozícióért ádáz csata folyik a másik három csapat közt, melyek közül ketten a Partizan Stadionban csapnak össze.

A kényelmesebb helyzetben a házigazdák vannak, mert bár az első hely elúszott Aleksandar Stanojevic csapata számára, a második megszerzéséhez egy döntetlen is elég nekik, ami azért hazai környezetben elég esélyes, hiszen a ciprusi találkozón is nyerni tudtak a szerbek. Nincs könnyű helyzetben Temur Ketsbaia legénysége, akiknek csak a győzelem jelenthet esélyt és még eközben a másik összecsapás eredménye is hatással lehet a sorsukra, már pedig a formájuk nem épp a legjobb, ami tovább rontja az esélyeiket.

 

 

1.FC Union Berlin – Slavia Praha

Az E csoportban nagyon hasonló a helyzet, mert a holland Feyenoord első helye és legjobb tizenhat közti helye már biztos, viszont a második pozícióért még nagy csata dúlhat főleg a berlini Olympiastadionban.

A győzelmi kényszer nyomást helyez majd a németek vállára, és ezzel a teherrel mindenképp meg kell küzdenie Urs Fischer tanítványainak, akik a piros lapok miatt kell talán leginkább félniük, mert ezzel többször is meggyűlt a bajok, például a prágai odavágón is, ahol kikaptak és bajba sodorták magukat. Ezzel szemben a vendégségbe érkező Jindrich Trpisovsky együttese egy pontért érkezik a német fővárosba, amivel biztosítanák a második helyüket, amelyet most is elfoglalnak, s életben tartanák a végső győzelmi esélyeiket, amiket a koronavírusos ősz után kevesen gondoltak volna komolyan.

 

 

FC Basel – Qarabağ

A H jelű kvartettben egy kicsit más a helyzet, ugyanis ott a már két biztosan továbbjutó együttes csap össze a St. Jakob Park közönsége előtt, mégpedig azzal a céllal, hogy eldöntsék ki lesz a csoport első és ki kényszerül egy plusz körre a tavasszal.

Azzal, hogy eggyel több lőtt gólt jegyez öt kör után Patrick Rahmen, mint a vendégségbe érkező azeriek, ez azt jelenti a svájciak számára, hogy nekik megfelelő eredmény lenne a döntetlen is, mert azzal továbbra is megőriznék a listavezető pozíciót. Pont ennek okán lesz győzelmi kényszerben Qurban Qurbanov csapata, hiszen neki csak akkor van esélyük előzni, ha nyernek idegenben, márpedig ez nem tűnik annyira könnyűnek a hazaiak jó mérlege és az ő kevésbé veretes mutatójuk alapján.

 

Kapcsolódó cikkek