Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A harmadik számú európai kupasorozat visszavágói következnek.


 

Qarabağ – Olympique Marseille

Néhány percig úgy tűnt, hogy még lehet is reális esélye majd a mostani visszavágón Qurban Qurbanov csapatának, mikor betaláltak, de a visszaállt a két gólos különbség az odavágón. Franciaországban nagyon alárendelt szerepben voltak, most azonban a Tofiq Bahramov Stadium közönsége előtt muszáj lesz támadó szellemben fellépniük, amit Jorge Sampaoli legénysége két gólos előnyben ki kell aknázzon. A vendégeknek minden megfelel, ha nem kapnak ki nagyon, ami azért nem tűnik reálisnak.  

 

Bodø/Glimt – Celtic

Komoly meglepetésre két gólos előnyre tettek szert Kjetil Knutsen tanítványai, ami a norvég bajnok számára elegendő kellene, hogy legyen, főleg a fagyos északon. Az Aspmyra Stadionban már többen is megszenvedtek, vagy épp megégtek, így Ange Postecoglou fiaira sem vár könnyű feladat, még ha papíron ők is voltak a párharc esélyesei előzetesen.

 

Randers FC – Leicester City

A dánok remeklésének valószínűleg itt lesz a vége, hiszen az angliai kirándulás során Thomas Thomasberg együttese nem bírta kiegyenlíteni az erőviszonyokat és három gólos vereség lett a vége. Most odahaza, a Cepheus Park lelkes fanatikusai előtt egy szép búcsúban bizakodhatnak, hogy esetleg egy döntetlent össze tudnak hozni Brendan Rodgers egylete ellen, ami már akkor is siker lenne, ha a továbbjutás szempontjából semmit nem számítana.

 

Maccabi Tel Aviv – PSV Eindhoven

Nem ledolgozhatatlan hátrányt szedett össze Mladen Krstajic csapata a hollandiai odavágón, ami azt jelenti, hogy kihasználva a Bloomfield Stadium adta előnyöket még akár a továbbjutást is kivívhatják az izraeliek. Ehhez persze nyerniük kell, ami nem lesz egyszerű feladat, mert az első meccsel ellentétben itt már belefér Roger Schmidt fiainak, hogy reaktív felfogással lépjenek pályára, az pedig a minőségi különbség mellett el is döntheti a párharc végkimenetelét.

 

Partizan Belgrád – Sparta Praha

A csehországi odavágón, idegenbeli győzelemmel vette az első akadályt Aleksandar Stanojevic együttese, akik ezáltal odahaza egy sokkal kényelmesebb helyzetben találják majd magukat, amit illene kihasználnia a szerb ezüstérmesnek. Hogy mi lehet Pavel Vrba terve erre a visszavágóra azt csak abból a szempontból nehéz kitalálni, hogy elúszni látszik a továbbjutás esélye, cserébe a sérülések száma nő, a bajnoki versenyfutásban pedig még érdekeltek.

 

Vitesse – Rapid Wien

A hollandok egy gólos hátrányt szedtek össze a bécsi, első találkozón, így most hazai környezetben a GelreDome közönsége előtt mindenképp nyernie kell Thomas Letsch tanítványainak, ha szeretnének továbbjutni, ráadásul nem ártana egy több gólos siker, hogy ne kelljen túlórázniuk. Persze ez már csak azért sem lesz könnyű, mert az otthon előnybe kerülő Ferdinand Feldhofer együttese jól alkalmazkodott és most is a kontrákra rendezkedhetnek be, ami fekszik az osztrákoknak, így benne van, hogy meglepetést okozva továbbjutnak.

 

PAOK Thessaloniki – FC Midtjylland

Győzelmi kényszerben várhatja a visszavágót Razvan Lucescu legénysége, miután a dániai találkozón nem túl sokat mutatva kikapta egy góllal. A Toumba Stadium fanatikusaira is szüksége lesz a görög ezüstérmesnek, ha ki akarja vívni a továbbjutást, mert Bo Henriksen csapata remek formának örvend és ha képesek voltak odahaza dominálni, akkor idegenben a reaktív játékban is jók lehetnek, az pedig az ő esélyeiket növelheti.

 

Slavia Praha – Fenerbahçe

Három találatot szerzett az isztambuli odavágón Jindrich Trpisovsky egylete, de mindez csak egy gólos előnyt jelent a cseh bajnok számára, ám most odahaza, a Sinobo Stadium közönsége előtt kell megoldani azt a kényelmesnek tűnő feladatot, hogy az Ismail Kartal által irányított török bronzérmes ellen nem kapnak ki. A vendégeknek győzni kell, de ha ez csak egy góllal sikerül, akkor még mindig ott lesz a hosszabbítás, ami az új szabályok okán inkább a hazai csapatnak lehet kedvező.

Kapcsolódó cikkek