Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Kezdetét veszi a két év után újra megrendezésre kerülő utánpótlás-kontinenstorna.


 

 

Szlovákia U19 – Franciaország U19

A házigazda szlovákok 2002 után szerepelhetnek ismét a tornán, ami valahol örömteli számukra, mert az utánpótlás-nevelés az országban évek óta jól működik, de ilyen eseményre mégsem tudtak kvalifikálni. Most ez fejlődési szempontból is nagyon fontos lehet számukra, mert Michal Venglos együttese nem tartozik az esélyesek közé.

A háromszoros győztes franciák ezúttal is végső győzelmi szándékkal érkeznek a kontinensviadalra és bizony Landry Chauvin fiai az első számú esélyesként vannak számon tartva jelenleg. Ez talán kissé meglepő lehet, mert a selejtezőcsoportban csak a jobb gólkülönbségük miatt tudták kivívni a helyüket, de az már a múlt, s most a tornán kell virítaniuk.

A két nemzet erősségét tekintve ennek egy könnyed gall győzelemnek kellene lenni a hazai pálya előnyét élvező gárdával szemben is, mert jelenleg a hazaiakat tartják a legesélytelenebbnek a csoportból való továbbjutásra és a végső sikerre is, bár ezzel szembe megy, hogy tavaly szeptemberben egy barátságos mérkőzésen döntetlenre végeztek a felek, bár azóta némileg változtak a keretek.

 

Olaszország U19 – Románia U19

A 2003-as győzelem óta várnak az olaszok egy újabb jól sikerült tornára, ami talán épp most jöhet el számukra. Carmine Nunziata tanítványai szépen lehozták a selejtezőket, veretlenül meneteltek végig, ami jó előjele lehet egy mostani éremszerzésnek is, ami alapvető elvárás odahaza velük szemben.

Ugyan a románok 2011 után most másodszor tudtak csak kijutni a kontinensviadalra, de Adrian Vasai együttese csak egy számukra már tét nélküli összecsapást buktak el, ami alapján bennük van, hogy komoly meglepetést okozzanak.

Három barátságos mérkőzés mellett a románok egyszeri tornán szereplése során is összefutottak az olaszokkal és akkor nyertek is, ami most is hatalmas meglepetés lenne, de cseppet sem elképzelhetetlen, mert a selejtezők során nagyjából hasonló utat járt be a két csapat, s talán nincs is olyan nagy különbség köztük erőviszonyok tekintetében, mint elsőre gondolnánk.

Kapcsolódó cikkek