Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Zárul a versenyfutás a minél jobb helyekért.

Puebla – Club América szombat, 02:00

A Liga MX 2022-es Aperturájának zárófordulójában az éllovas Club América a hetedik helyezett Puebla otthonába látogat, hogy biztosítsa első helyét és a legjobb pozícióból várhassa a rájátszás küzdelmeit. Fernando Ortiz csapata elképesztő hajrát vágott ki, hiszen az utolsó 11 meccsből tízet(!) megnyert és egyet sem vesztett el, az egyetlen döntetlen a Santos Laguna elleni 3–3-as meccs volt a közelmúltban. A mexikóvárosiak legutóbb a Chivas Guadalajarát verték 2–1-re, így az utolsó kör előtt a saját kezükben van a sorsuk a vasárnapra virradóra pályára lépő Monterrey-jel szembeni versenyfutásban. A Puebla ugyancsak biztos playoff-résztvevőnek számít, nekik már csak a pontos helyezés a kérdéses: a kiemeléssel járó első négybe nem kerülhetnek be, legjobb esetben hatodikok, legrosszabb esetben tizenegyedikek lesznek. Alapjában véve egy masszív csapat, hiszen az egész mezőnyből ők kaptak ki a legkevesebbszer – 16 forduló alatt csak kétszer. Balszerencséjükre tíz döntetlenjük is van, mert négy győzelemmel így csak a középmezőnyben tanyázhatnak. Az utolsó két meccset megnyerték a Tigres UANL és a Pumas U.N.A.M ellen. A Puebla hazai pályán még veretlen (3-5-0), míg a Club América szezonbeli mindhárom vereségét idegenben könyvelte el, utoljára augusztus 1-jén a León ellen kapott ki 3–2-re.

Az idei eddigi három egymás elleni találkozás mind szoros küzdelmet hozott és valamennyi mérkőzésen mindkét csapat szerzett gólt. Két döntetlen után legutóbb a Clausura-playoff negyeddöntőjében a Club América 3–2-re legyőzte a Pueblát Henry Martín vezérletével.

Juárez – Pumas U.N.A.M. szombat, 04:00

A játéknap másik mérkőzésén két csalódott csapat léphet pályára, hiszen a Juárez csak nagy csodával, a Pumas U.N.A.M. pedig már biztosan nem juthat be a rájátszásba. A pályaválasztó a 14. helyről csak akkor csípheti el a playoffot, ha megnyeri a mostani mérkőzését, közben pedig legalább négy másik meccs számukra kedvező eredménnyel zárul. A Juárez mérsékelt szezon futott, 16 forduló alatt mindössze három meccset nyert. A legutolsó hét találkozóból csak egyet nyert meg – igaz, azt az élmezőnyben tanyázó Pachuca ellen. A Pumas két ponttal még náluk is kevesebbet gyűjtött és a bajnokság eddigi szakaszában két győzelmet regisztrál. A Pumáknak Dani Alves nyári leigazolása sem sokat segített, legfeljebb nagyobb érdeklődést generált, de a veterán brazil hátvéd csapata még a playoffba sem jutott be. A Juárez pályaválasztóként nyolcból csak egyetlen mérkőzést nyert meg öt döntetlen és két vereség mellett. Legutóbb szerezte az első hazai sikerét a szezonban a már említett Pachuca elleni siker alkalmával. A Pumas házon kívül nyeretlen, négy remivel és három vereséggel bír, melynél a teljes mezőnyből csak ketten gyengébbek.

A két csapat utolsó két találkozását a Pumas nyerte egyaránt 1–0-ra, legutóbb áprilisban az előző kiírásban idegenben diadalmaskodtak a brazil Diogo de Oliveira Barbosa találatával. Azt megelőzően zsinórban négyszer döntetleneztek egymással és most is „egálszagú” meccsre van kilátás.

Kapcsolódó cikkek