Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A narancsmezes válogatott egykori gólvágója igazán komoly klubokban is megfordult pályafutása során, elég csak az Arsenal, vagy a Manchester United gárdájára gondolni. Na persze a Feyenoord és a Fenerbahce sem kutyaütő csapatok.

RVP-t egy rövid kérdezz felelekre invitálták meg, ahol villámkérdéseket tettek fel neki, így néhány titkot elárult a rajongóknak, például, hogy a kedvenc válogatottbeli gólja a spanyolok elleni gyönyörű fejes, a 2014-es világbajnokságon.

Nem tudott választani Wenger és Ferguson, valamint az Ágyúsok és a Vörös Ördögök között sem.

Kedvenc játékostársa viszont több is akad, Henry, Bergkamp, Scholes, Giggs, Rooney és Van Nistelrooy. Igazán veretes névsor.

Nincs túl sok védelem, akik egy ilyen támadóalakzatot meg tudnának állítani, talán csak az a páros, akit Robin megemlített. Noha játszott a Piqué-Ramos, valamint a Terry-Carvalho duó ellen is, ő mégis Vidic és Ferdinand kettősét tartja a legjobbnak.

A stoplis szögre akasztásáról pedig az alábbiakat árulta el.

„Egy nagyon jó barátom mondta, hogy mikor visszavonulsz válságba kerülsz, furán érzed magad. Mert egyetlen dolgot csináltál egész addigi életedben és annak most vége, ötéves korom óta dekázok és rugdosom a falnak a lasztit, és most 35 évesen véget ért a karrierem. A pályán éreztem a legjobban magam, ott igazán önmagam lehettem, de az élet így sem áll meg. Új lehetőségek, élmények, kalandok és kihívások állnak előttem és szeretném élni ezt a fajta új életet.”

Sok sikert kívánunk hozzá RVP!

Hiányozni fogsz a pályáról.

Kapcsolódó cikkek